slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φωτογραφίες από την χθεσινή από την ΠOΛY MEΓAΛH ΣYΓKENTPΩΣH THΣ NAΞOY! του Γ. Βρούτση

IMG_9669.jpgIMG_6980.jpg


IMG_3001.jpg
IMG_7459.jpgΠEPIΠOY 500  ATOMA ANTAΠOKPIΘHKAN ΣTO KAΛEΣMA TOY ΓIANNH BPOYTΣH ΣE MIA ΠPΩTOΦANH ΣE ENΘOYΣIAΣMO KAI ΠAΛMO ΣYΓKENTPΩΣH. ...ΣTHN EΠI MIA ΩPA AΠO ΣTHΘOYΣ OMIΛIA TOY O Γ BPOYTΣHΣ ΠAPOYΣIAΣE ENΩΠION TOY KOΣMOY ANAΛYTIKA TIΣ ΘEΣEIΣ THΣ NΔ KAI TO ΔIAKYBEYMA TΩN EKΛOΓΩN.KATA TH ΔIAPKEIA THΣ OMIΛIAΣ TOY XEIPOKPOTHΘHKE APKETEΣ ΦOPEΣ AΠO TON KOΣMO .
IMG_8226.jpg 





Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορταζ.......


Από naxios.blogspot.com

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυριοι οπως βλεπετε απο τις φωτογραφιες που σας διαψευδουν αντε να ειχατε 100 ατομα. και λοιπον ηρθαν με τα τσαμπα εισητηρια που τους δωσατε. εφαγαν ηπιαν και θα ψηφισουν κατι αλλο. εκαναν το καθηκον τους για να βαστανε την πισινη για κανα ρουσφετακι. τελος. τσιπρας καμμενος. αντε γεια.

Ανώνυμος είπε...

Με την ΝΔ (ή/και το ΠΑΣΟΚ) στην κυβέρνηση το ξέρουμε το μέλλον μας. Βαθιά ύφεση για να πάρουν τα λεφτά τους οι τράπεζες. Γι΄αυτό το λόγο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να αρπάξετε καμιά σφαλιάρα και να σας πηδήξουνε χωρίς σάλιο τη δημοκρατία σας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΝΑΧΙΕ... ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

ειδικα στην πρωτη φωτο δεν υπαρχει αδεια καρεκλα ειστε αθλιοι ψευτες και ΒΟΥΔΙΑ α ναι και γομαρια

Ανώνυμος είπε...

Φίλε των 08:17 οι καρέκλες είναι άδειες επειδή οι φίλοι του Γιάννη πήγαν έξω για τσιγάρο. Δεν μπορούσαν να περιμένουν μια ώρα τον Γιάννη να τελειώσει από στήθους την ομιλία του. Αυτό ενισχύεται από το γεγονός που ένας μη καπνιστής είναι σκυμμένος αν τον προσέχεις. Κρατάει σημειώσεις για να ενημερώσει τους καπνιστές υποστηρικτές του Γιάννη. Τα μειονεκτήματα του Γιάννη είναι ότι δεν είναι καπνιστής και δεν επιτρέπει το κάπνισμα εκεί που ο νόμος το απαγορεύει. Γιάάάάάννης....Γιάάάάάννης........Γιάάάάάννης......Γιάάάάννης

Ανώνυμος είπε...

Είναι γεγονός ότι στην αρχή της ομιλίας ο κόσμος ήταν σκεπτικός και συγκρατημένος. Αυτά όμως μέχρι τη στιγμή που ο Γιάννης άρχισε να γίνεται σαφέστερος μιλώντας για ανάπτυξη, ισοδύναμα μέτρα, ισότιμη συμμετοχή, κόκκινες γραμμές πράσινα άλογα και εθνική υπερηφάνεια. Τότε έγινε, συγνώμη για την έκφραση, της πουτάνας. Ο παλμός ανέβηκε κατακόρυφα και οι έμποροι, αγρότες, βοσκοί, μεγαλοξενοδόχοι και οι πουλούντες στην παραλία το κουλουράκι Θεσσαλονίκης προς 1 ευρώ το ένα ανέβασαν το θερμόμετρο του ενθουσιασμού στα ύψη.

Ανώνυμος είπε...

Είδατε επιπόλαιοι πολιτικοί που ψάχνατε τους αγανακτισμένους; Πάρτε τα τώρα. Κυριακή, 6 Μαίου 19:30 ώρα. Η πούτσα όσο νυκτώνει, μεγαλώνει.

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή 6η Μαίου ώρα 20:30. Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις της Κολομβιανής και όχι της Αγγλικής πρεσβείας. Η κολονοσκόπηση προχωρεί χωρίς λιπαντικό. Νάξιε, όσο νυκτώνει η πούτσα μεγαλώνει. Ήττα των Γερμανών, των Τραπεζών και των εγχώριων προδοτών.

Ανώνυμος είπε...

Μην τον είδατε μην τον απαντήσατε τον Γιάννη τον λεβέντη τον καραμπουζουκλή γιατί μας λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας πάρει τα κεφάλια και τα εξοχικά στη Νάξο;