slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μαλάκ@@ δεξιοί, τελειώνετε με τα περί κολοτούμπας, κομανέτσι κ.λπ πριν μας γαμήσ@@ η αριστερά: Και το ΚΚΕ επιβεβαιώνει το nonpaper Καμμένου

[Παρότι κάποιοι έλεγαν ότι το ΚΚΕ διαψεύδει την ύπαρξη του nonpaper Καμμένου και προσπαθούν με αλχημείες να μας πείσουν ότι το έγγραφο δεν είναι γνήσιο, το ΚΚΕ επιβεβαίωσε ότι έλαβε το έγγραφο, ενώ πριν λίγο και ο Χατζηνικολάου ξαναείπε ότι το έγγραφο είναι του Καμμένου και το έδωσε ο ίδιος στον Παπούλια... όλα αυτά όμως είναι οι λεπτομέρειες που κάποια στιγμή πρέπει να τις ξεπεράσουμε και να δούμε αν...

ο Καμμένος μπορεί να στηρίξει μια οικουμενική Κυβέρνηση που λόγω ευρείας συμμετοχής θα μπορέσει να διαπραγματευτεί πιο αποτελεσματικά τη βελτίωση των συνθηκών ζωής. Τελειώνετε λοιπόν μαλάκ@@ δεξιοί (πολιτικοί, ψηφοφόροι και σχολιαστές) με τα περί κολοτούμπας, Κομανέτσι κ.λπ πριν μας γαμήσ@@ η αριστερά...]

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την ύπαρξη ή μη πρότασης για «Σχέδιο Β» από τον Πάνο Καμμένο, με το ΚΚΕ να επιβεβαιώνει σήμερα ότι παρέλαβε φάκελο με έγγραφα από την Προεδρία της Δημοκρατίας, όπου υπήρχε και το έγγραφο επτά σημείων των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την πρόταση για στήριξη κυβέρνησης συνεργασίας.

Ειδικότερα, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του κ. Παπαδάκη στον ANT1, ο Μάκης Μαΐλης του ΚΚΕ επιβεβαίωσε ότι η Αλέκα Παπαρήγα παρέλαβε χτες φάκελο μέσα στον οποίο, μεταξύ άλλων, υπήρχε και το non-paper με τις προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ ανάγνωσε στον αέρα το κείμενο, για «Σχέδιο Β Καμμένου», το οποίο αναφέρει στην τρίτη σελίδα του ότι αν η χώρα «αντιμετωπίζει υπαρκτό και άμεσο κίνδυνο εθνικής ασφάλειας» (άτακτη χρεοκοπία ή κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος), τότε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα δώσουν «ανοχή για συγκεκριμένο διάστημα λίγων μηνών στην όποια κυβέρνηση ήθελε σχηματισθεί από τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις υπό την προϋπόθεση ότι θα ορίσουμε την πολιτική ηγεσία για το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, καθώς δύο θέσεις, αντιπροέδρου και μέλους, στην Εταιρεία Διαχείρισης και Εκμετάλλευσης Υδρογονανθράκων».

Να σημειωθεί ότι με ανάρτησή του στο Twitter χτες, αλλά και με δηλώσεις του στον ANT1 σήμερα, ο Πάνος Καμμένος αρνήθηκε ότι έχει καταθέσει ο ίδιος στον Κάρολο Παπούλια έγγραφο με τέτοια πρόταση κυβέρνησης συνεργασίας και έκανε λόγο για «πλαστογράφους» που «ανακαλύπτουν έγγραφα που δεν υπάρχουν».

Από την πλευρά της η Προεδρία της Δημοκρατίας, πάντως, αναφέρει ότι το έγγραφο δόθηκε την Κυριακή από τον ίδιο τον κ. Καμμένο στον Κάρολο Παπούλια, και στην τρίτη σελίδα του υπάρχει η εν λόγω πρόταση για στήριξη κυβέρνησης συνεργασίας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Επισημαίνεται ότι ήταν ο Αντώνης Σαμαράς που επεσήμανε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ύπαρξη αυτής της πρότασης μέσα στο έγγραφο του κ. Καμμένου και του ζήτησε να διερευνήσει το θέμα, και γι' αυτό κλείστηκε το σημερινό ραντεβού στις 13.00 με τον Κάρολο Παπούλια και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Ανάρτηση απο το  Δεξί X-Trem(i)

Δεν υπάρχουν σχόλια: