slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

DJ: Κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 25%... Αμήν και πότε! να κυβερνήσουν να τελειώνουμε με τον ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

Ανεβαίνει η δημοτικότητα του ΣΥΡΙΖΑ τρεις μέρες μετά το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής και πλέον θεωρείται ως το δημοφιλέστερο κόμμα στη χώρα, σύμφωνα με εσωτερικές δημοσκοπήσεις που έγιναν για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, πηγές των δύο κομμάτων ανέφεραν ότι βλέπουν πλέον το ποσοστό στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στο 25%, ήτοι 7,2% υψηλότερο από το 16,8% που εξασφάλισε στην εκλογική μάχη της Κυριακής. Οι πηγές δεν ανέφεραν τα αντίστοιχα ποσοστά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Πηγή:www.capital.gr 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και θα πάει 40% όσο οι δήμιοι της χώρας πιστεύουν ότι με τα καρκινώματα του πολιτικού περιθωρίου (Μάνο, Ντόρα, Καρατζα-Ferries) μπορούν να συνθέσουν υγιή ιστό. Πρέπει οι δύσπιστοι να καταλάβουν ότι ο λαός από την φτώχεια, την ανεργία, την πλήρη υποταγή, την ύφεση και την δυστυχία επιλέγει την σύγκρουση με ψηλά το κεφάλι. Αφήστε που όλη αυτή η περιπέτεια αποδεικνύει ότι πατριώτες μπορεί να είναι και οι αριστεροί όπως προδότες μπορεί να είναι και οι Δεξιο-σοσιαλ-η-στές.

Ανώνυμος είπε...

ασε τις κρυφες δημοσκοπησεις και ανοιξε τα ματιασου και τεντωσε τα αυτια σου να δεις και να ακουσεις τις φανερες εκλογες που εγιναν την κυριακη .Ασε που δεν εχεις και ρεντα με τις κρυφες δημοσκοπησεις θυμασαι με τηνκρυφη της αγγλικης πρεσβειας πολυ γελιο γιαυτο παρατατα σου λεω

Ανώνυμος είπε...

Η ελπίδα ξανάρθε στις καρδιές μας.Το καινούργιο που φέρνει ο Τσίπρας είναι οτι δεν είναι τζάκι,δεν είναι από το Χάρβαρντ,είναι από τη Γκράβα και το Ε.Μ.Π. Τέρμα οι δυναστείες! Μπράβο στο παλληκάρι που το καταφέρνει!