slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαμαράς: Η πρόταση του Τσίπρα οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή


Διατεθειμένη να στηρίξει μία κυβέρνηση μειοψηφίας, με ψήφο ανοχής, είναι η Νέα Δημοκρατία, είπε ο Αντώνης Σαμαράς, θέτοντας ως μόνο όρο την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως οι Έλληνες ψήφισαν δύο πράγματα, τα οποία είναι η Ελλάδα να μείνει στην Ευρωζώνη και να αλλάξουν οι όροι του Μνημονίου. Στις δηλώσεις που έκανε μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως ο Αντώνης Τσίπρας ζητά κάτι εντελώς διαφορετικό, το οποίο είναι να απομονώσει την Ελλάδα και να την οδηγήσει στην χρεοκοπία.

«Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε πορεία ανάπτυξης με σχέδιο και αλλαγές» κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου τοσο πολυ σαμαρας και βενιζελος θελουν να γινει κυβερνηση ο τσιπρας να τον ψηφισουν στις εκλογες
Αντε γελοιοι κλεφταραδες του δικομματισμου

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΕΛΙΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΑΘΕΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ TA XΑΛΙΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο άνεμος που φύσηξε τον Μάη, τον Ιούνιο θα γίνει λαίλαπα. Τα μηνύματα, βολεμένοι, τα παίρνετε τελευταίοι. Λοιπόν καταλάβετε τώρα ότι οι μισθοί μας δεν θα πάνε 200 ευρώ από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά θα κτυπήσουμε τη γροθιά στο μαχαίρι με τον Τσίπρα που λοιδωρείτε. Και ότι βγει. Αξώτες του ψευδοτουρισμού, της απόκρυψης των εισοδημάτων, της ανοχής του ΣΔΟΕ, των ψευτοσυντάξεων του σμυριγλιού, του κουλουριού Θεσσαλονίκης του ενός ευρώ, του μειωμένου ΦΠΑ αλλά της αυξημένης στο τέλος τιμής λόγω μεταφορικών, του Navara και του HILLUX, του υπερτιμημένου ψωμιού της διατιμήσεως να καταλάβετε ότι η καταιγίδα που έρχεται θα αφορά όλους. Και όταν λέμε όλους εννοούμε όλους.