slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αντιγράφει και Καραμανλή ο Αλέξης με ανοίγματα σε Πούτιν... επειδή το θέμα πουλάει

[Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Πούτιν έχει λύσει από καιρό ένα πρόβλημα των Τσιπραμμένων: Όταν ο ΓΑΠ τον ρώτησε αν είναι διατεθειμένος να δανείσει την Ελλάδα τον παράπεμψε στο ΔΝΤ...]

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στην Ευρώπη -Βερολίνο και Παρίσι- σε μία προσπάθεια να εξηγήσει όπως είχε πει ο ίδιος ότι το πρόβλημα της Ευρώπης είναι κοινό πρόβλημα, αλλά και να κάνει γνωστό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα έκανε άνοιγμα και προς τη Ρωσία.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε σε επαφή με τον πρεσβευτή της Ρωσίας σε μία προσπάθεια να κάνει γνωστές τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος του και στον Βλάντιμιρ Πούτιν. Οι επαφές πραγματοποιήθηκαν προκειμένου να πει ο κ.Τσίπρας τι εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τι είναι αυτό που ....
θέλει για την Ελλάδα και στη γειτονική Ρωσία.

Μάλιστα ο κ.Τσίπρας αναμένεται να έρθει σε επαφές και με πρεσβευτές από την λατινική Αμερική και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Χθες μιλώντας στο ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Vesti ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως η κυβέρνηση της Αριστεράς θα προσπαθήσει από την πρώτη κιόλας ημέρα να αυξήσει τις συντάξεις και να βάλει, ακυρώνοντας το προγράμματος λιτότητας.

«To πρώτο βήμα είναι να ακυρώσουμε το πρόγραμμα για "σφίξιμο του ζωναριού". Την πρώτη κιόλας ημέρα το σχετικό νομοσχέδιο θα σταλεί για συζήτηση στο Κοινοβούλιο, θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τις συντάξεις βάζοντας πρόσθετο φόρο στα πλούτη. Παραλλήλως θα κάνουμε διάλογο στην πανευρωπαϊκή σκηνή, θα τους εξηγήσουμε ότι το πρόβλημα της Ευρώπης είναι κοινό πρόβλημα, χωρίς ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ από την κρίση δεν θα βγούμε», δήλωσε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι το ίδιο χαρτί (του Πούτιν) πήγε να παίξει και ο άλλος σπουδαίος Ελληναράς και πατριώτης , ο Καρατζαφέρης παραμονές των εκλογών και πέτυχε απόλυτα. Προσέφερε εθνικό έργο όντως : έμεινε εκτός βουλής και γλύτωσε η Ελλάδα απο την μεγάλη λίγδα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε τόσο ηλήθιοι που κόντεψε να πιστέψουμε ότι το 2010 οι Ρώσοι και οι Κινέζοι μας έδειναν χαμηλότοκα δάνεια και εμείς δεν τα πείραμε. Τέτοια κουτορνήθια που είμαστε τέτοια μας ταϊζουν. Αμερικανόφιλοι και αντιαμερικάνοι, Ρωσόφιλοι και Κινεζόφιλοι, αντιγερμαναράδες και Γαλλόφιλοι και τέτοιες μαλακίες.