slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μαριάς- Περιμένουμε απάντηση από Τσίπρα

Flash – Α. Κοκορίκος (13:50)

Μαριάς: Σε συνέχεια αυτών που είπαμε την προηγούμενη Παρασκευή δεν ξέρω αν ρωτήσατε τον κ. Τσίπρα να σας πει. Εφόσον ο Π. Καμμένος πάρει εντολή διακυβέρνησης…

Κοκορίκος: Αν είναι τρίτο κόμμα δηλαδή.

Μαριάς: Όχι τρίτο κόμμα, πάρουμε εντολή διακυβέρνησης και να μην έχουμε την πλειοψηφία στη βουλή, ο κ. Τσίπρας θα στηρίξει;… περιμένουμε μια βδομάδα να απαντήσει.

Κοκορίκος: Με αυτά τα σενάρια που λέτε αμα είσαστε εσείς δεύτερο κόμμα κι ο Τσίπρας τρίτο, τότε δεν έχουμε πρόβλημα με τους υπόλοιπους να τους ρωτάμε, μόνο μεταξύ σας πρέπει να συνεννοηθείτε.

Μαριάς: Ο Π. Καμμένος έχει κάνει σχετική δήλωση για τα ζητήματα αυτά. Επίσης ο κ. Τσίπρας είπε ότι ευχαρίστως θα δεχόταν τη στήριξη του Π. Καμμένου. Εγώ ρωτάω, εφόσον ο Π. Καμμένος πάρει εντολή διακυβέρνησης ο Α. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξουν; Να τα ξεκαθαρίσουν αυτά, γιατί έχουμε τρεις μέρες μπροστά μας και ο ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει τι θα γίνει.

Κοκορίκος: Καλά, δεν ξέρω ποια θα είναι η απάντηση τους, και τα αυτονόητα πλέον πρέπει να τα ψάχνουμε.

Μαριάς: Αυτονόητα στην πολιτική δεν υπάρχουν. Υπάρχει ρητή διαβεβαίωση το άλφα ή το βήτα. Εμείς είπαμε ποιο είναι το πρόγραμμα μας και πως θα πάμε. Αναμένουμε κι από το ΣΥΡΙΖΑ να πει ορισμένα πράγματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: