slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα τελικα αποτελέσματα στο Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων





Εγγεγραμμένοι 20.931 | Ψήφισαν 12.566 | Αποχή 39,96% 
Εγκυρα 98,25% | Λευκά 0,52% | Ακυρα 1,23%
ΚΟΜΜΑΠΟΣΟΣΤΟΨΗΦΟΙ
 ΠΑΣΟΚ
18,52%2.287
 ΝΔ
18,37%2.268
 ΣΥΡΙΖΑ
18,35%2.266
 ΑΝΕΞΑΡΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ
10,77%1.330
 ΚΚΕ
9,92%1.225
 ΔΗΜΑΡ
5,73%707
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
4,95%611
 ΛΑΟΣ
2,22%274
 ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
1,73%214
 ΑΝΤΑΡΣΥΑ
1,23%152
 ΔΗΣΥ
1,23%152
 ΔΡΑΣΗ
1,13%139
 ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
1,00%123
 ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0,91%112
 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!
0,87%108
 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
0,72%89
 ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
0,71%88
 ΟΧΙ
0,61%75
 ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
0,30%37
 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
0,23%28
 ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ
0,16%20
 Ανεξ. Υποψήφιοι
0,11%13
 ΚΕΑΝ
0,10%12
 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
0,05%6
 ΟΚΔΕ
0,03%4
 ΟΑΚΚΕ
0,02%2
 ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ
0,02%2
 ΕΕΚ
0,02%2
 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
0,00%0
 ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
0,00%0
 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
0,00%0
 ΑΝΕΞ.ΑΝ.ΑΡΙΣΤ., ΑΝ.ΔΕΞΙΑ, ΑΝ.ΠΑΣΟΚ, ΑΝ.Ν.Δ., ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Κ.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμετανοητοι αξωτες ειστε αξιοι της τυχης σας δεν βλεπετε τιποτα γυρω σας? ο κοσμος αλλαζει και θα σας παρασυρει το κυμα θελετε δεν θελετε

Ανώνυμος είπε...

ναξιε τι εγινε που ειναι αυτα τα ωραια που εγραφες προεκλογικα? σβησανε? που ειναι να τα διαβαζουμε και να γελαμε ?

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο θυρωρός από την Κολομπιάνικη πρεσβεία. Μας ήρθε έγγραφο από την Αγγλική που λέει για την αυτοδυναμία της ΝΔ. Νομίζω ότι κάτι αναφέρατε και εσείς. Και από ότι απεδείχθη πήρατε τα αρχήδια μας.

Ανώνυμος είπε...

κυριε θυρωρε μηπως σας ενδιαφερει η θεση προεδρου ΝΔ? αρχισαν να καταφθανουν οι πρωτες υποψηφιοτητες και απο οτι βλεπω εχετε τα περισσοτερα προσοντα

Ανώνυμος είπε...

Ελεεινό παπαγαλάκι Νάξιε που είναι η αυτοδυναμία; Α να χαθείς αναξιόπιστε, δουλοπρεπή, Ευρωτραπεζογερμανοζωντόβολο.

Ανώνυμος είπε...

Την διερευνητική εντολή που θα πάρει(;) ο αρχηγός να τη βάλετε στον κώλο σας. Γιατί αυτός ο τρόπος; Γιατί τόσο καιρό ενώ βλέπατε τι θα ήθελε και τι δεν θα ήθελε ο κοσμάκης επιμένατε να του λέτε για την αυτοδυναμία του βοθροκόμματος της ΝΔ. Πάρτε τώρα τα αρχήδια μας και αν πάμε σε νέες εκλογές ζήτω που... Τσιπραθήκατε

Ανώνυμος είπε...

den exete katalabei ti mas perimenei ma mia zwh malakes eisaste . afou thelate allagh parte twra tsipra peiramatozwa otan tha kleisei h kanoula otan tha stamathsei o tourismos otan tha sas gamane oi pakistanoi tis kores sas tote tha doume PEIRAMATOZWA . FATE TSIPRA KAI FATE NAZI

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ? ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΟΔΙΑ. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ. ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΑΓΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟ 2012.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΘΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

ΤΑ ΒΟΥΔΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥΝΗ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΝΑΞΟ.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΟΥΔΙΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΙΠΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ.
ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ.
ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΤΩΝ 13,25

Ανώνυμος είπε...

Βλάκα των 13:25. Μάθε ότι ο εχθρός λέγεται Γερμανοί, ΔΝΤ και Τράπεζες. Ηλίθιε βοσκέ, το αντιμνημονιακό μέτωπο συγκέντρωσε την προτίμηση του λαού και αυτό, φασίστα, είναι γεγονός. Με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το μέλλον, βόδι, το ξέραμε. Περικοπές, ύφεση, φτώχεια. Τουλάχιστον τώρα, ανύπαρκτε, μπορούμε να δούμε το μέλλον με αισιοδοξία. Ο λαός, πανίβλακα, δεν ξεχνάει το Βενιζέλο να του κουνάει το δάκτυλο, τη Βαγενά να την καρατομούν σε ώρες από την ορκομωσία της επειδή άρθρωσε φιλολαικό λόγο, τον απίθανο τύπο που ακούει στο όνομα Σαμαράς με τις κωλοτούμπες του και τους άλλους τσαρλατάνους κλάσεως Καρατζαφέρη. Τέλος μαλάκα, είδαμε που έφεραν τη χώρα οι κατ΄επάγγελμα καπετάνιοι αυτής της χώρας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να δοκιμάσουμε και άλλες δυνάμεις που απ΄ότι δείχνουν είναι πιο πατριώτες από τους Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Βενιζέλους και Σαμαράδες. Ηλίθιε είναι τόσο μαλάκες αυτοί που υποστηρίζεις που πηγαίνανε για αυτοδυναμία και πήρανε 18,85%, που πήγαιναν για πρώτο κόμμα με 28% και βγήκαν τρίτοι με 13,5%. Και δεν παραιτούνται βλάκα, βλάκα, βλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Παλληκάρι των 13 και 25 σε έκοψα. Είσαι από αυτούς με την μπομπάτη παντόφλα στην παραλία της Χώρας τα μεσημέρια που ζεις από τον τουρισμό δουλεύοντας τρείς μήνες το χρόνο, προσφέροντας υπηρεσίες τρίτου κόσμου, αμειβόμενος με τιμές Μπαχρέιν και αποζητώντας, για κάθε ενδεχόμενο, την προστασία του ΣΔΟΕ (σου θυμίζει τίποτε;). Αυτά τώρα ξέχνα τα. Μετά τις επαναληπτικές του Ιουνίου αυτά θα κοπούν ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ας πύμε ότι με λένε 13:25. Δείξατε το ήθος σας με το βρισίδι που μου κατεβάσατε βολεμένοι "ριζοσπαστικοί". Εγώ δεν έβρισα κανέναν σας - και το σημαντικότερο δεν ξέρετε τίποτα για μένα. Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να με βρίζετε? Θεωρείστε ανώτεροι? Ο κομπλεξισμός σας μυρίζει από απόσταση. Αν αγαπάει κανένας την πατρίδα του, υπηρέτησε στο στρατό ζωρίς βίσμα, πληρώνει κανονικότατα τους φόρους του δουλεύοντας χωρίς ποτέ να καταδεχτεί να ζητήσει ρουσφέτι ή διορισμό, δε γλύφει κώλους, ΟΚ είμαι κατώτερος. Χαίρομαι που είμαι κατώτερος από σας, όμοιος με χιλιάδες άλλους Έλληνες που ακόμα έχουν ιδανικά και αξίες και έχουμε το δικαίωμα να λεγόμαστε Έλληνες με "Ε" κεφαλαίο.

Ανώνυμος είπε...

A, φυσικά δεν είμαι ο 13:25. Απλά μου τη δίνει που μερικοί κρίνουν τους πάντες και βρίζουν τους πάντες και τα ξέρουν όλα. Συνέλθετε. Φυσικά και έπερεπε να στείλουμε ΠΑΣΟΚ & ΝΔ στον αγύριστο, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλοί κολλημένοι και βολεμένοι.

Ανώνυμος είπε...

13:25 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.
ΚΑΛΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΛΙΓΟ ΑΠ ΟΛΑ.
GREEK SALAD!! ΧΑΧΑΧΑ!!
Ο 14:43

Ανώνυμος είπε...

14:43 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΡΑΠΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" ΦΛΩΡΟΥΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ Χ.Α.? ΑΥΤΟΙ Ή ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΕΞΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

η ναξος ειναι και παραμενει πρασινη καταπρασινη θα ελεγα για να βρισκουν να βοσκανε τα ΒΟΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΓΥΡΙΣΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ, ΕΡΙΞΕ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΖΩΑ, ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ Η ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ, ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΜΑΣΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΝΑΞΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσάμπα μάγκας Τσίπρας τώρα που θα του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης για να εφαρμόσει τις προεκλογικές του μαλακίες θα αποδειχτεί ότι είναι και Ψευτο-τσογλαναράς χειρότερος και από αυτούς του δικομματισμού που θα τον στηρίξουν, αφού θα την κοπανίσει για να συνεχίσει να λέει τις μπούρδες του.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας... Θα του δώσουν ψήφο.... θα αποδειχτεί ότι έιναι... θα τον στηρίξουν.... θα την κοπανίσει. Η ψωλή ήταν μεγάλη και πονάει. Από τους προδότες του μνημονίου στον Τσίπρα. Και βέβαια. Τώρα ήρθε η ώρα να καταλάβουμε όλοι μας ότι ένας κομμουνιστής είναι πιο πατριώτης από τους δεξιούς και τους σοσιαλ-η-στές.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ (Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΔΕΞΙΟ, ΠΕΣ ΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΣΟΚ Ή ΝΔ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ. ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΙ? ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ....ΕΓΕΡΘΗΤΙ.....ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ...........
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΙΛΩΤΙ