slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαρωτικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει ο Βενιζέλος

Τους άξονες του σχεδίου του για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει την Τετάρτη ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος. Τις πρώτες σκέψεις του για το εύρος και την κατεύθυνση αυτών των αλλαγών ανέπτυξε ο κ. Βενιζέλος σε άτυπη σύσκεψη που συγκάλεσε τη Δευτέρα στην Ιπποκράτους με τις κυρίες Αννα Διαμαντοπούλου και Φώφη Γεννηματά και τους κ. Ανδρέα Λοβέρδο, Κώστα Σκανδαλίδη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Νίκο Ανδρουλάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος προσανατολίζεται στη συγκρότηση δύο επιτροπών: Μια Επιτροπή ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ και μια Επιτροπή για την προετοιμασία του κόμματος ενόψει ενδεχόμενων εκλογών.


Παραμένει άγνωστο, ως αυτή τη στιγμή, ποιά στελέχη θα συμμετέχουν στις εν λόγω επιτροπές καθώς η πρόθεση του κ. Βενιζέλου είναι η πλήρης ανανέωση του ΠΑΣΟΚ και των οργάνων του. Πολλά στελέχη, μεταξύ άλλων πρώην υπουργοί και βουλευτές που δεν εξελέγησαν στις εκλογές της 6ης Μαίου, διεκδικούν ρόλο στην παρούσα συγκυρία. Το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει και πάσχει από κυβερνητισμό είχε δηλώσει πρόσφατα ο κ. Βενιζέλος, σε σύσκεψη με στελέχη του κόμματος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται να ανασυγκροτήσει εκ θεμελίων την παράταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: