slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΛΗΞΕ Η ΤΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Που είναι η Αγγελική;  
Διαβάζουμε στα σχετικά δελτία τύπου  για τη   μεγάλη  χαρά και τον  μεγάλο ενθουσιασμό που υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των νησιών - Κέα, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο και Κίμωλο Μήλο, Σίκινο και Φολέγανδρο-  το Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο. Δεν έχουμε λόγους να αμφιβάλουμε  εξάλλου  εμείς οι  Κυκλαδίτες είναι γνωστό  το πόσο φιλοξένει είμαστε. Άλλα στις φωτογραφίες και τα βίντεο  που ακολουθούν   από της  επισκέψεις  στα νησιά το μόνο που βλέπουμε είναι τα ωραία γραφικά σοκάκια με τις ωραίες ανθισμένες κατακόκκινες μποκαβιλιες . Στη διήμερη περιοδεία του, ο κ. Καμμένος συνοδεύεται από τον βουλευτή Μάριο Βουτσίνο και τους πολιτευτές Πέτρο Γούλια, Βασίλη Παρασκευαϊδη και Νίκο Λογοθέτη, ο οποίος θα είναι το νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στις Κυκλάδες στις προσέχεις εκλογές. Εμείς ξανάλεμε δεν αμφισβητούμε τίποτα  από τα   δελτία τύπου  των Ανεξάρτητων Ελλήνων , απλός επισημαίνουμε ότι ούτε κόσμο είδαμε, και πολύ περισσότερο ενθουσιασμό. Εντύπωση   μας προκάλεσε η απουσία της Ναξιώτισσας Αγγελικής Ημέλου που ήρθε δεύτερη  σε σταυρούς  με το κόμμα του κυρίου Καμένου
http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com/2012/05/2652012.html





__________ 1.JPG
 Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Κύθνου τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο. Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη του στο νησί. 

  






Από το πρωΐ ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ περιοδεύει με φουσκωτό τις Κυκλάδες. Οι φωτό είναι από την πρώτη στάση του στη Τζιά.Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Κύθνου τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο. Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την επίσκεψη του στο νησί. 

Ο Πάνος Καμμένος στην Κύθνο 26/5/2012 (Φωτογραφίες + Βίντεο)







Ο Πάνος Καμμένος στη Φολέγανδρο 27/5/2012 (Φωτογραφίες)


Το λιμάνι, τη Χώρα και την Άνω Μεριά επισκέφθηκε στη Φολέγανδρο η αποστολή των Ανεξάρτητων Ελλήνων με επικεφαλής τον Πάνο Καμμένο.
Στη φωτογραφία με τα μέλη του ψηφοδελτίου Κυκλάδων στη θέση Μπαλκόνι Φολεγάνδρου.





ΚΥΡΙΑΚΉ, 27 ΜΑΪ́ΟΥ 20

Ο Πάνος Καμμένος στη Μήλο 27/5/2012 (Φωτογραφίες)


Από την Κίμωλο που διανυκτέρευσε, στη Μήλο πέρασε το πρωί της 27/5 ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος με την αποστολή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που επισκέπτεται από χτες τις δυτικές κυκλάδες.
Στη Μήλο είχε συνάντηση με πολίτες, εκπροσώπους φορέων του νησιού και τον Δήμαρχο Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη. Αργότερα η αποστολή πραγματοποίησε προσκύνημα στον Άγιο Νικόλαο Τρυπίτης Μήλου.
Το ταξίδι συνεχίστηκε για Φολέγανδρο.



Από την Κίμωλο που διανυκτέρευσε, στη Μήλο πέρασε το πρωί της Κυριακής 27 Μαΐου 2012 ο Πάνος Καμμένος με την αποστολή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που επισκέπτεται από χθες τις δυτικές Κυκλάδες.
Στη Μήλο είχε συνάντηση με πολίτες, εκπροσώπους φορέων του νησιού και το δήμαρχο Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη (φωτό).
Αργότερα η αποστολή πραγματοποίησε προσκύνημα στον Άγιο Νικόλαο Τρυπητής Μήλου.
Το ταξίδι συνεχίστηκε για Φολέγανδρο. 
_

Δεν υπάρχουν σχόλια: