slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι προδότες τώρα προσπαθούν να διαλύσουν το αντιμνημονιακό μέτωπο!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ο δικομματισμός μετά το “χαστούκι’ του Ελληνικού λαού στις εκλογές της 6ης Μαΐου “τρέμει” όχι για την σωτηρία της πατρίδας μας αλλά για την δική του σωτηρία μια και το μέλλον πολλών στελεχών του (ηγετικών και μη) φαντάζει …
τρομακτικό!
Έτσι ξανάρχισαν (με την υποστήριξη των γνωστών δημοσιοκάφρων) τους εκβιασμούς και την παραπληροφόρηση με σκοπό να τρομοκρατήσουν για άλλη μια φορά τους Έλληνες πολίτες για την προοπτική του “χάους” αν δεν τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν να είναι και πάλι οι νταβατζήδες μας!
Οι κύριοι αυτοί τις προσεχείς ημέρες είναι σίγουρο ότι με θεμιτά και αθέμιτα μέσα θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μείνουν στο προσκήνιο με σκοπό να οδηγήσουν τα πράγματα εκεί που τους επιτάσσει το προσωπικό τους συμφέρον αλλά κυρίως το συμφέρον των έξωθεν αφεντικών τους τα οποία και αυτά άρχισαν να “γρυλίζουν” φοβούμενα την μετάδοση της “απειθαρχίας” του Ελληνικού λαού και σε άλλους λαούς του Ευρωπαϊκού Νότου!
Θεωρώ λοιπόν ότι στο άμεσο μέλλον αυτά τα πολιτικά αποβράσματα θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ρήξεις και εντάσεις μεταξύ των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων για να αποφευχθεί η συγκρότηση ενός ενιαίου μετώπου το οποίο είναι σίγουρο ότι θα τους στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αλλά και πολλούς εξ αυτών στην … φυλακή!
Έτσι δεν φαντάζει περίεργο το ότι ο κ. Βενιζέλος βγήκε και είπε ότι το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ συμφώνησαν “τάχατε” σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα!
Μια δήλωση που φυσικά άναψε ένα καυγά με έντονη και σκληρή φρασεολογία μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ.
Φίλες/οι οι άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι και αυτό τους καθιστά αδίστακτους και επικίνδυνους!
Ας είμαστε λοιπόν ιδιαίτερα προσεκτικοί τις προσεχείς ημέρες φιλτράροντας με ψυχραιμία τα όσα εκφοβιστικά και τρομακτικά λένε οι περιφερόμενοι “χέρι με χέρι” στα διάφορα τηλεοπτικά πάνελ ... εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.