slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Κώστας Καραμανλής τζούνιορ υποψήφιος στις Σέρρες

Τον νεότερο Κώστα Καραμανλή, γιό του Αχιλλέα, τοποθετεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες ο Αντώνης Σαμαράς. Πρόκειται για την τρίτη γενιά Καραμανλή που εισέρχεται στην πολιτική, πιστή στην οικογενειακή παράδοση αφού ο νεαρός πολιτευτής προτίμησε την γενέτειρα του παπού του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Ο Κώστας Αχ.Καραμανλής γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1974, έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διεθνή Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Χάμιλτον και στο Tufts,ενώ πριν από την ενασχόλησή του με τη ναυτιλιακή εταιρεία εργάστηκε για δύο έτη στη Βρετανία σε επενδυτική τράπεζα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής ο Τρίτος, θα διαδεχθεί τον πατέρα του Αχιλλέα και στην προεδρία του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Σημειώνεται, ότι ο 36χρονος Κώστας Καραμανλής έχει και την ευθύνη της έδρας Κωνσταντίνου Καραμανλή- Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Σπουδών που συστάθηκε το 2001, στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Τufts.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΖΑΚΙΑ,ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ..ΚΑΘΗΚΟΝ. Α ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θα πει ανανέωση των κομμάτων. Τελικά στην ΝΔ έχουμε ανανέωση με 4 Καραμανληδο-Μητσοτάκιδες. Καμένη Ελλαδίτσα που κατάντησες να σε εξουσιάζουν οι απόγονοι αυτών που σε δύχασαν και σε έφεραν στο χάος. Να τους χαιρόμαστε.