slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δημοσκόπηση Αγγλικής πρεσβείας. Τα ποσοστά των κομμάτων

 Δημοσκόπηση Αγγλικής πρεσβείας. Τα ποσοστά των κομμάτωνΚοντά σε Αυτοδυναμία η Ν.Δ.
Αυξάνει τη συσπείρωσή της στη Β΄ Αθήνας  
Κατακόρυφη  αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ – Διεκδικεί με δυναμική τη 2η θέση
 Αέρας για την αυτοδυναμία  της Νέας Δημοκρατίας φυσά τις τελευταίες ώρες από την  άνοδο των ποσοστών της Ν.Δ. στην Β Αθήνας.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε χθες από .....
το εγνωσμένου κύρους  βρετανικό Ινστιτούτο (smart poll institute) για λογαριασμό της Βρετανικής Πρεσβείας και παραδόθηκε σήμερα στην Αθήνα, η Νέα Δημοκρατία φαίνεται να έχει αυξήσει σημαντικά τους δείκτες συσπείρωσής της στη Β΄Αθήνας, ενώ παράλληλα αυξάνει και τις εισροές ψηφοφόρων από το ΠΑΣΟΚ που φέρεται καθηλωμένο…

Η Β΄Αθήνας θεωρείται πολύ κρίσιμη για τη Ν.Δ., διότι περιλαμβάνει μεγάλο όγκο ψηφοφόρων και είναι ικανή να κρίνει την αυτοδυναμία.

Επίσης θεωρείται περιοχή «βαρόμετρο» διότι περιλαμβάνει τόσο λαϊκά στρώματα, όσο και μεσαία τάξη και ανώτερα στρώματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έφτασαν στη διάθεσή μας:


Στο Λεκανοπέδιο η Νέα Δημοκρατία, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες,  φαίνεται ότι προσεγγίζει το 30%, με το πανελλαδικό ποσοστό του κόμματος να κινείται πάνω από 35%.
Το κόμμα του κ. Καμμένου εμφανίζεται, τις τελευταίες κρίσιμες ώρες, να συμπιέζεται, όπως και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ενώ ο κ. Βενιζέλος ανταγωνίζεται, πλέον, τον κ. Τσίπρα με κύριο στόχο την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης.  

Επίσης, μάχη για να μπουν στη Βουλή θα δώσουν Οικολόγοι Πράσινοι – Δημοκρατική Συμμαχία και ΛΑΟΣ, μιας και τα ποσοστά που συγκεντρώνουν στην υπόλοιπη Επικράτεια, υπολείπονται εκείνων που φέρονται να λαμβάνουν στο Λεκανοπέδιο.       


 Δημοσκόπηση Αγγλικής πρεσβείας. Τα ποσοστά των κομμάτων
Η Αγγλική πρεσβεία έκανε δημοσκόπηση στην Β΄Αθήνας με το  βρετανικό Ινστιτούτο (smart poll institute) και τα αποτελέσματα τα βλέπετε στους πίνακες
 Δημοσκόπηση Αγγλικής πρεσβείας. Τα ποσοστά των κομμάτων
 Δημοσκόπηση Αγγλικής πρεσβείας. Τα ποσοστά των κομμάτων

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εγω διαβασα μια αλλη ερευνα απο την κολομβιανη πρεσβεια που λεει τι σας περιμενει την κυριακη

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοκρητία (ναι, Δημοκρητία) θα νικήσει. Στη Δημοκρητία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Τις σφαλιάρες μεταφορικά και κυριολεκτικά θα τις αρπάξετε. Λαμόγια. Ξενόδουλοι. Κυριακή κοντή γιορτή.

Ανώνυμος είπε...

Δημοκρητία ή Δημοκριτία? Πάντως με τίποτα δημοκρατία. Ώρα να πληρώσετε αν και τα έχετε φτιάξει όπως σας βολέυουν με το μπόνους των 50 εδρών...

Ανώνυμος είπε...

Μία άλλη έρευνα, η εισαγγελική από εισαγγελείς και όχι φερέφωνα, γρήγορα θα στείλει στη φυλακή όλους τους κλέφτες των ονείρων μας. Το λαικό τσουνάμι θα συμπληρώσει όσα η Δικαιοσύνη δεν θα αγγίξει. Λαμόγια όλης της Ελλάδος κρυφτείτε. Your time is up.

Ανώνυμος είπε...

Μνηνονιακά όντα ετοιμασθείτε την Κυριακή για κολονοσκόπηση χωρίς λιπαντικό. Θα ακούτε τον Τσίπρα από το Ζάππειο να κάνει δηλώσεις και θα ανατριχιάζετε από το τρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή 6η Μαίου ώρα 20:30. Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις της Κολομβιανής και όχι της Αγγλικής πρεσβείας. Η κολονοσκόπηση προχωρεί χωρίς λιπαντικό. Νάξιε, όσο νυκτώνει η πούτσα μεγαλώνει. Ήττα των Γερμανών, των Τραπεζών και των εγχώριων προδοτών.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλείται η Α.Ε. ο πρέσβυς της Κολομβίας να πάρει θέση. Μα αυτοί στη Κολομβία μάγοι ήτανε;

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε να γράφετε μα ο Νάξιος είναι στο Φιλότι για να τονε κλάψει.