slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαμαράς: «Κάποιοι πασχίζουν να βγάλουν τη χωρά από την Ευρώπη» (βίντεο)

Στην κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται η χώρα μας αναφέρθηκε κατά την ομιλία του, μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος της Ν, Αντώνης Σαμαράς. «Η χωρά ζει τις πιο ...
κρίσιμες στιγμές από τη μεταπολίτευση. Η Ελλάδα απομονώνεται», είπε ο κ. Σαμαράς μετά την αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης ενότητας, τονίζοντας ότι στις εκλογές «κρίνεται η τύχη των παιδιών μας».

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι πριν τις εκλογές είχε προειδοποιήσει για το κίνδυνο ακυβερνησίας, ενώ είπε ότι έκανε τα πάντα προκειμένου να σχηματιστεί μιας κυβέρνηση αλλά -όπως τόνισε-  «κάποιοι δεν άκουσαν».

Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, για να αποφύγουμε τις εκλογές, αλλά πέσαμε πάνω σε τείχος αδιαλλαξίας και αλαζονείας, είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Δυστυχώς οι εκλογές είναι πλέον αναπόφευκτες παρά την εντολή του ελληνικού λαού», είπε υπογραμμίζοντας ότι το παρόν και το μέλλον της χώρας απειλείται γιατί «κάποιοι οδηγούν τη χωρά σε περιπέτεια».


Ο πρόεδρος της ΝΔ  τόνισε ότι στις επόμενες εκλογές θα αναμετρηθούν οι αριστερόστροφες συνιστώσες του μηδενισμού με το φιλοευρωπαϊκό μέτωπο της δημιουργίας και κάλεσε όλους τους Έλληνες «να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό μέτωπο ελπίδας και δημιουργικής υπευθυνότητας».

«Απέναντι μας στέκονται όσοι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα και στην πραγματικότητα θέλουν να τη διώξουν από την Ευρώπη», είεπ ο κ. Σαμαράς κ πρόσθεσε: «Μας λένε ότι θέλουν να αλλάξουν το Μνημόνιο, μακάρι να ήθελαν αυτό, θα ήμασταν και εμείς μαζί τους».

Επιπλέον ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι δέχτηκε να γίνει ακόμα και κυβέρνηση χωρίς τη ΝΔ «αρκεί να μείνουμε στο ευρώ» αλλά, όπως είπε, «πέσαμε σε τείχος αδιαλλαξίας».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιγαντα Ανυωνακη μαζι με το Μπομπολα το Ψυχαρη και τον Αλαφουζο παλευεις εναντια στη διαπλοκη
Πραγματικος Βελουχιωτης

Ανώνυμος είπε...

Αν κοιτάξεις στον καθρέπτη θα δεις ένα από τους δύο αρχηγούς των οποίων τα κόμματα βύθισαν τη χώρα στη φτώχεια και την ανέχεια. Α να χαθείς λίγδη.