slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Να σταματήσουν οι κραυγές


Ο ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. Οι πολίτες οργισμένοι και απελπισμένοι ζήτησαν την 6η Μαΐου από το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της Μεταπολίτευσης να αναστρέψουν τον κοινωνικό και οικονομικό κατήφορο σε όλα τα επίπεδα της εθνικής μας...

ζωής.

Τιμώρησαν τους υπαίτιους της καταστροφικής αυτής πορείας, ανέστρεψαν το πολιτικό σκηνικό και αναζήτησαν την Ελπίδα ανάμεσα σε όλους εκείνους που τους υποσχέθηκαν με τον ένα ή άλλο τρόπο μια χαραμάδα φωτός στο βάθος του τούνελ για την ζωή τους και ένα κομμάτι από την...
θρυμματισμένη εθνική τους αξιοπρέπεια. 

Τώρα όμως, πριν την κάλπη του Ιουνίου, οι πολίτες πρέπει να ξεχωρίσουν όλους εκείνους που εμπορεύτηκαν την Ελπίδα τους από εκείνους που ονειρεύτηκαν και έκαναν την Ελλάδα μας το δωδέκατο μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας πριν τριάντα δύο χρόνια.

Της δικιάς μας Ευρώπης, του Ευρώ και σήμερα των είκοσι επτά Κρατών μαζί με την Κύπρο μας.
Την ηρωική Δραχμή μας, την βάλαμε στο Μουσείο της ένδοξης Ιστορίας μας και πισωγυρίσματα δεν χωρούν.

Η Ευρώπη είναι δική τους και δικιά μας. Είναι το Σύμβολο αναφοράς μας μέσα στο Παγκόσμιο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι του 21ου Αιώνα.

Σήμερα πληρώνουμε ήδη τα δικά μας και τα πολλαπλάσια λάθη, αστοχίες, παραλήψεις και καταχρήσεις του Κυβερνητισμού των τελευταίων τριάντα χρόνων.
Των διαχειριστών εκείνων της εξουσίας, που καταπάτησαν τις αξίες των διακηρυγμένων Αρχών των κομμάτων τους και αντιγράφοντας αλλήλους δημιούργησαν πρότυπα κοινωνικής κουφότητας, αναξιοκρατίας και προσωπικού πλουτισμού με πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου.

Σήμερα διεκδικούμε τα Ευρωπαϊκά κεκτημένα της χώρας μας απέναντι στις καταχρηστικές και αδιέξοδες διαδικασίες εφαρμογής των δανειακών συμβάσεων.

Προχωράμε μπροστά μαζί με τους λαούς της Ευρώπης για να αποτρέψουμε
τα διεθνή πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα να κάνουν την Ελλάδα το πειραματόζωο ανάπτυξης του ιού του διαχωρισμού της Ε.Ε σε Βορρά και Νότο, προάγγελο της διάλυσης της συνοχής και αλληλεγγύης των Λαών της Ενιαίας Ευρωπαϊκής Λαϊκής Ένωσης.

Η Ελλάδα έχει ιστορικό χρέος να αντισταθεί. Μαθαίνει από τα λάθη της, αλλάζει και μαζί της αλλάζει και η Ευρώπη των λαών. Δεν πρέπει να υπάρξει άλλη επιλογή.

Φταίμε εμείς και πληρώνουμε, φταίνε και οι δικοί μας που μας οδήγησαν ως εδώ, φταίνε όμως και οι Άλλοι, των Βρυξελλών, των Συμβουλίων και των εγκάθετων σε αυτά της Παγκόσμιας Κερδοσκοπίας. Να πληρώσουν και αυτοί.

Στις Εκλογές της 17ης Ιουνίου να σχεδιάσουμε τους νέους κανόνες της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας μας.

Να ορίσουμε τον κοινωνικό προσανατολισμό και τους εθνικούς μας στόχους. Στις Εκλογές αυτές να βάλουμε τα θεμέλια της νέας Ελληνικής κοινωνικής και οικονομικής προοπτικής ανάπτυξης. Της οργάνωσης του Κράτους, της παιδείας της κοινωνικής πρόνοιας και Υγείας. Της ανάκτησης της Εθνικής Κυριαρχίας.
Όλοι μαζί.

Οι πολίτες να αναδείξουν ισχυρή Κυβέρνηση Εθνικής πολιτικής συναίνεσης Ευρωπαϊκού προσανατολισμού χωρίς υποσημειώσεις και Αντιπολίτευση με ευθύνη καθαρού πολιτικού και κοινωνικού λόγου Εθνικής προσφοράς για να πάμε πάλι μπροστά. Η συνοχή και η αλληλεγγύη της Ελληνικής κοινωνίας κινδυνεύει.

Να δημιουργήσουμε το Ελληνικό Εθνικό Μέτωπο ενάντια στον πόλεμο του 4ου Ράϊχ της Διεθνούς Οικονομικής Επιβουλής.

Όλοι μαζί μπορούμε.

Κίμων Μ. Κοτσώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: