slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βενιζέλος : φτηνή κομματική συναλλαγή η πρόταση για τον Αρσένη

Έντονη αντιπαράθεση προκλήθηκε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών όταν για την θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε τον Γεράσιμο Αρσένη.

Όταν ο κ.Τσίπρας έριξε στο τραπέζι το όνομα του Γεράσιμου Αρσένη ο κ.Βενιζέλος με οργισμένο ύφος του είπε:

Όλες αυτές τις ημέρες φωνάζετε για υπηρεσιακή κυβέρνηση και τώρα έρχεστε και προτείνετε πολιτικό πρόσωπο; Πρόκειται για κολοσιαία αντίφαση! Δεν είναι δυνατόν να αρνείσαι μια οικουμενική κυβέρνηση και να έρχεσαι τώρα να μου προτείνεις πολιτικό πρόσωπο για υπηρεσιακό πρωθυπουργό. Πρόκειται για φτηνή κομματική συναλλαγή".

Τότε, ο κ.Τσίπρας απάντησε ότι αποδέχεται την πρόταση Παπούλια να παραμείνει ο κ.Παπαδήμος πρωθυπουργός κάτι το οποίο είχαν αποδεχθεί οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζελος.

Όμως, επειδή τόσο οι κύριοι Καμμένος, Κουβέλης και Παπαρήγα διαφώνησαν και με την επιλογή Παπαδήμου ο κ.Τσίπρας συμφώνησε στην επιλογή του Προέδρου του ΣτΕ, Παναγιώτη Πικραμμένου.

Η κίνηση Τσίπρα να προτείνει τον σύζυγο της Λούκας Κατσέλη για υπηρεσιακό πρωθυπουργό θεωρείται ξεκάθαρο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ για συμμαχία με την Κοινωνική Συμφωνία ενόψει των εκλογών.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπένι ψυχραιμία, έχεις αρχίσει να χάνεις τον αυτοέλεγχό σου.

Ανώνυμος είπε...

αν ειχατε συμμαθητες κομανετση και μπενιτο δεν θα τους ειχατε ταραξει στη πλακα και την καζουρα? οσοι ειχαν τετοιο παρουσιστικο και μυαλο στα σχολεια δεν ηταν για δουλεμα ?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος χάνει τον αυτοέλεγχο του; Κάνε πίσω παλληκάρι και απέφευγε τις συγκρίσεις. Όταν το Τσιπρόπουλο ήταν 23 χρόνων και έκανε τον γκόμενο και παρίστανε τον επαναστάτη της αλογοουράς με γεμάτες τις τσέπες του κατοσταρικάκια από τα εκατομμύρια ευρώπουλα του πατερούλη του ο άλλος στην ηληκία αυτή δίδασκε στο Πανεπιστήμιο. Το παληκαράκι δεν φοβάται καμιά χρεωκοπία έχει αποθέματα ο μπαμπακούλης του. Ο δικός σου έχει;

Ανώνυμος είπε...

19.05 τι ακριβως διδασκε στο πανεπιστημιο ? κωλοτουμπες?

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος που δεν έχει κάνει κολοτούμπες είναι ο Βενιζέλος. Πρώτος χιμπατζής ήταν ο Καρατζαφέρης και τώρα τον ξεπέρασε ο Τσίπρας.

Ανώνυμος είπε...

άρχισε η λάσπη, μόνο που τα κόλπα αυτά δεν πιάνουν πλέον, ο λεηλατημένος καικαταπροδομένος λαός ΞΥΠΝΗΣΕ και στις 18 δεν θα βρίσκουν ούτε ελικόπτερο να φύγουν οι εγκληματίες του μνημονίου