slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καρέ καρέ η αποχώρηση Ρεπούση από τη Βουλή όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τη γενοκτονία των Ποντίων (φώτο)

Χθες το μεσημέρι γράψαμε πρώτοι ότι η Ρεπούση αποχώρησε από την αίθουσα της Βουλής όταν ο Β. Πολύδωρας ζήτησε από τους βουλευτές να εγερθούν προκειμένου να κρατήσουν ένα λεπτό σιγής για τη μνήμη της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. Πολλοί το αναδημοσίευσαν, κάποιοι με ερωτηματικό (ενώ χρησιμοποίησαν και τη φώτο που βάλαμε χθες το βράδυ)  και κάποιοι στα σχόλια ΗΘΕΛΑΝ ΠΗΓΗ. Είναι τόσο αφελείς που ενώ κατηγορούν όλη μέρα τα ΜΜΕ αν δεν δούν ΠΗΓΗ: MEGA ή in.gr δεν το πιστεύουν. Ότι μαλακία τους γράφει το τρομΠακτικό την καταπίνουν αμάσητη... μόλις τους γράψει κάποιος άλλος κάτι θέλουν ΠΗΓΗ... πάρτε λοιπόν τις φώτο για να πειστείτε

Ωρα : 12 :42 μμ Διακρίνεται η Ρεπούση ακόμα μέσα στη Βουλή




 Ωρα 12:44 μμ  η Ρεπούση μέσα στη Βουλή

 Ωρα :12 :46 μμ Mόλις ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων η Ρεπούση εξαφανίστηκε από τα έδρανα της Βουλής



 Ωρα :12 :47  Εξαφανισμένη ακόμα από τα έδρανα της Βουλής η Ρεπούση



 .Ωρα :3 :09 μμ επανήλθε στην αίθουσα η Ρεπούση και ψηφίζει



 ΩΡΑ 3:09 ΜΜ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΨΗΦΙΖΕΙ




Οι φώτο είναι από το http://aegaio.blogspot.com/2012/05/blog-post_19.html
http://dexiextrem.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι Νάξιος και εντύπωση μου κάνει, ότι στην παρούσα ανάρτηση δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια , 12 ώρες μετά. Ούτε ένα.
Μου είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσω να γράψω κάτι για την "κυρία", έχοντας υπ' όψιν μου, την αντίθετη φιλοαριστερή προπαγάνδα εντός των Ελληνικών σχολείων και των ΜΜΕ που εξυπηρετεί, το τηλεκρατικό α - πολιτικό σύστημα, σ' έναν λαό, που έχει χάσει μάλλον την μνήμη του, από τον φόβο που του έχει επιβάλει η "κάστα"*.
Η "κυρία", η οποία συνέγραψε το περιβόητο βιβλίο της, επί υπουργίας Μαριέτας Γαννάκου, που συναγελάστηκε και συνεταιρίστηκε τους πανεπιστημιακούς θώκους και θέσεις της μέσα από το ΠΑΣΟΚ, και η αναίδεια και η θρασύτητα της, συνεπικουρούμενη από τους ομογάλακτους και ομοϊδεάτες "συντρόφους" της και ψηφοφόρους της, την εξέλεξαν για "βουλευτή" στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Εύγε!!!
Αυτή την ώρα που γράφω, μόλις διαβάζω ανάρτηση από την εφημερίδα ΑΥΓΗ στην ηλεκτρονική της έκδοση, που εγκαλεί τους Ποντίους για εγκλήματα κατά των Τούρκων!!! Μπράβο σας "συντρόφια", να χαίρεστε την ηγεσία σας και τα δημοκρατικά σας αισθήματα.
Τα γουρούνια "σύντροφοι", έχουν την ίδια μούρη και τους αρέσει πολύ η λάσπη. "Αυγή" εσείς, "Χρυσή Αυγή" οι άλλοι. Τυχαίο; Στην ουσία καμία διαφορά. Το Φύρερ και τον ναζισμό εκείνοι, τον Ατατούρκ και τον κεμαλισμό εσείς. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ιδεολογίες καμιά απολύτως. Ιδεολογίες του θανάτου και δύο.
Ελάτε, δικαιολογηθείτε για το Ελληνικό μεταπολιτευτικό σύστημα, το ξεφτιλισμένο, που οι "ηγέτες" του, έδιναν τα διαπιστευτήρια τους καταθέτοντας στεφάνια και έσκυβαν το κεφάλι στα μνήματα και στα φέρετρα των δολοφόνων και των γενοκτόνων του Ελληνικού πληθυσμού εντός και εκτός των Ελληνικών ορίων. Δικαιολογήστε την υποκρισία των απερχόμενων α - πολιτικών κομμάτων που σ' όλο τους το μεγαλείο, χύνουν κροκοδείλια για την Ποντιακή Γενοκτονία, με ανακοινώσεις εντός της επικράτειας και οι αρχηγοί και τα στελέχη τους τοποθετούν ανερυθρίαστοι στεφάνια στον Ατατούρκ τον Στάλιν και τον Χότζα. Καλά δεν το συζητάμε για την Χ.Α. Δεν υπήρξε για αυτούς Κάντανος Χορτιάτης και Καλάβρυτα επειδή βρέθηκαν κάποιοι εκεί και τους ψηφίσαν όπως οι ίδιοι λένε!!!
Ακόμα από παιδάκι, ηχεί στ' αυτιά μου,από τις αρχές του 70, η μονότονη φωνή του εκφωνητή της κρατικής ραδιοφωνίας εκεί γύρω στις 3 το μεσημέρι, να με συντροφεύει στο φαγητό μου μετά το σχολείο, ο ατελείωτος κατάλογος με τα ονόματα των αγνοουμένων από τις αναζητήσεις μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η Τραπεζούντα, η Αμάσεια, η Τοκάτη, η Νεοκαισάρεια, κ.α. πόλεις του Εύξεινου Πόντου μπήκαν στη γεωγραφία μου, από τα ατελείωτα ονόματα των αγνοουμένων και των τόπων τους.
Αυτή εδώ η ανάρτηση για την "κυρία", είναι μία άσκηση για την δημοκρατία και για την σημασία της ανθρώπινης ζωής και της αξιοπρέπειας. Για το πολιτικό σύστημα, όπου ο βουλευτής χρίζει διάδοχο από το σόϊ, για να μην χαθούν οι δεσμοί της υποτέλειας, χρειάζεται διάλογος μεταξύ τον πολιτών για την ανατροπή του όλου σκηνικού και να δικαιωθούν οι αγώνες για επιβίωση αυτών που θέλουν να λέγονται Έλληνες. Αυτοί εδώ που παριστάνουν τους πολιτικούς για δεκαετίες, δεν είχαν καμιά, μα καμιά έννοια της εθνικής, κοινωνικής και συλλογικής ευθύνης και των θεμάτων τους. Ήταν μόνο καρέκλες και "διάδοχοι". Άχρηστοι. Δεν αποτελούν τίποτε άλλο, παρά έναν κωμικό θίασο, για να γίνεται κουβέντα στα καφενεία.
Με αφορμή την "εκλεγμένη κυρία" και έχοντας, όλοι συμμετοχή στην καταστροφή της πατρίδας, ζητάνε πάλι εκλιπαρώντας την ανακύκλωση τους για να διεκπεραιώσουν τις εντολές για την πλήρη υποδούλωση της πατρίδας μας.
Στείλτε τους λοιπόν όλους στα τσακίδια, μαζί με την "κυρία".

*"κάστα": Όλοι όσοι συμμετείχαν στον μηχανισμό για την εξαθλίωση της πατρίδας."Κάστα" είναι, ο ανήθικος τρόπος συνάντησης των αιτημάτων και των προσφορών των "πολιτικών", των "κυβερνώντων", των "πολιτών", των "επιχειρηματιών" και ο τρόπος που κυβερνήθηκε στην ακυβερνησία της η χώρα επί δεκαετίες.