slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αυτόνομη κάθοδο στην αφάνεια αποφάσισε ο Καρατζαφέρης-Προσχωρούν στη ΝΔ Πλεύρης και άλλοι πρώην βουλευτές του

Αναταράξεις έχουν προκληθεί στον ΛΑΟΣ, καθώς μετά το ναυάγιο των συνομιλιών για συνεργασία με την Νέα Δημοκρατία, ο Γιώργος Καρατζαφέρης εισηγήθηκε την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, μία απόφαση με την οποία ωστόσο εναντιώνονται αρκετά στελέχη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Γιώργος Καρατζαφέρης πρότεινε στην Συγγρού να συνεργαστεί με την προϋπόθεση να συμπεριληφθούν στις λίστες των εκλογών 18 με 20 στελέχη του....
κόμματος. Η πρόταση αυτή όμως απερρίφθη από την Νέα Δημοκρατία και έτσι ο πρόεδρος, εισηγήθηκε στην εκτελεστική γραμματεία την αυτόνομη κάθοδο.

Η πρόταση μπορεί να υπερψηφίστηκε όμως σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο Αθανάσιος Πλεύρης, η Νίκη Τζαβέλλα, ο Βαΐτσης Αποστολάτος και ο Κώστας Κιλτίδης διατύπωσαν διαφορετική άποψη, υποστηρίζοντας πως ο ΛΑΟΣ θα έπρεπε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά.

Ο Θάνος Πλεύρης μάλιστα φέρεται να δήλωσε πως θα πράξει κατά συνείδηση και αναμένεται όπως όλα δείχνουν να αποχωρήσει από το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη. Σύμφωνα με άλλα στελέχη του κόμματος μέσα στις επόμενες ώρες θα πρέπει να αναμένεται η δήλωση προσχώρησης του κ. Πλεύρη στη ΝΔ.

Ωστόσο ο πατέρας του πρώην βουλευτή είναι αντίθετος με αυτές τις εξελίξεις, καταδικάζει τις διαρροές ενώ ενω τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη, και καλεί τους πολιτικούς τους φίλους να πράξουν το ίδιο, «για την επικράτηση των ιδεών του πατριωτισμού», όπως υποστηρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: