slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το όλοι μαζί μπορούμε ...γίνεται πράξη στην Νέα Δημοκρατία!

Όλοι δήλωσαν έτοιμοι και σήμερα που συναντήθηκαν στη Ρηγίλλης μετά από πρόσκληση του επικεφαλής της Ομάδας Στοχευμένης Προεκλογικής Δράσης κ. Νίκου Νικολόπουλου.
Να απλώσουν το χέρι στο ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες ανέργους, στους χιλιάδες εργαζομένους που με σφιγμένη την καρδιά παλεύουν να διασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές παρόν και μέλλον για την οικογένειά τους και τα παιδιά τους, στους επιχειρηματίες, στους επαγγελματίες που με νύχια και δόντια μεριμνούν για την διατήρηση των επιχειρήσεων τους.
Κάθε ένας που έφυγε αργά το βράδυ από εκεί, είχε μέσα στο μυαλό και την καρδιά του μία μικρή πίστη: Μπορούμε. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο σπόρος που έπεσε εκεί, στα πίσω διαζώματα της Ρηγίλλης, θα γίνει δένδρο, αρκεί όλοι, σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε πόλη, να διατρανώσουμε αυτό που αυτό το κόμμα πρεσβεύει: ότι η πατρίδα είναι πάνω απ’ όλα. Ότι το να παλεύεις ως Έλληνας είναι αυτό που πρέπει όλοι να κάνουμε. Ότι το να μεριμνούμε για το μέλλον σημαίνει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Και ότι αυτό, μόνον ένα κόμμα που έχει ως όραμα τον άνθρωπο, την ελευθερία και την αλληλεγγύη μπορεί να το φέρει εις πέρας: η Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: