slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Μεϊμαράκης ξεσήκωσε το ΣΕΦ


Τα αποκαλυπτήρια του "συστήματος ΠΑΣΟΚ", που ταλαιπώρησε για δεκαετίες την Ελλάδα, και οδήγησε τη χώρα στο σημερινό εθνικό αδιέξοδο, έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας από το βήμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης της Νέας Δημοκρατίας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο άλλοτε Γραμματέας της Ρηγίλλης και σημερινός πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής", ο οποίος έχει αναλάβει την ευθύνη του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ… δια του ΠΑΣΟΚ.

Θύμισε λοιπόν όσα δεινά συσσώρευσε στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ μετά την άνοδό του στην εξουσία το 1981, αναφερόμενος σε συγκεκριμένα παραδείγματα και ιστορικές στιγμές που διαμόρφωσαν ουσιαστικά το μέλλον του τόπου. Και έσπευσε να υπογραμμίσει ότι το "κακό ΠΑΣΟΚ" έχει μετακομίσει σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκώντας να παραμείνει στην εξουσία… από την πίσω πόρτα.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης χρησιμοποίησε έναν αμιγώς παραταξιακό λόγο, θυμίζοντας ότι η δική του γενιά και μια σειρά από ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υπηρέτησαν με σθένος όλους τους αρχηγούς της Κεντροδεξιάς. Από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, μέχρι σήμερα τον Αντώνη Σαμαρά, με προηγούμενους σταθμούς τον Γεώργιο Ράλλη, τον Ευάγγελο Αβέρωφ, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Μιλτιάδη Έβερτ και τον Κώστα Καραμανλή.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η δική του ομιλία συγκέντρωσε πλήθος χειροκροτήματων, ενώ ήταν εκείνος ο οποίος αναφέρθηκε με θέρμη στην επανάκαμψη της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία.

http://www.statesmen.gr
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ημουν εκει πραγματι μας ξεσηκωσε μεγαλος παλμος παμε για αυτοδυναμια αδελφια με μπροσταρη τον μειμαρακη την ντορα τον αδωνη και τα αλλα παιδια παμε για φουντο πιανουμε πατο επιτελους