slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ :Η παράταξή μας επιθυμεί τον διάλογο και σέβεται τους θεσμούς.


-ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ

-ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

-ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

-ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΙΕΖΟΥΝ –Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΩΝΙΑ

Με αφορμή την πρόσκληση που απήυθυνε ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Φ.Χατζηδιάκος για πραγματοποίηση ¨ειδικής¨ συνεδρίασης των ....
περιφερειακών συμβούλων Δωδεκανήσου στη Ρόδο την 1η Ιουνίου 2012, αλλά και την ανάγκη να συζητηθούν τα θέματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κος Χαράλαμπος Κόκκινος, με παρέμβασή του στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κο Γκόυφα και στον κο Χατζηδιάκο , ζήτησε τα εξής:
-         Η διαδικασία της συνεδρίασης στη Ρόδο , ενδεχομένως να έχει τη χρησιμότητά της ως συλλογική προσπάθεια, όμως τα θέματα αφορούν το σύνολο των Περιφερειακών Συμβούλων.
-         Οι περιφερειακοί σύμβουλοι επιθυμούν να καταθέσουν τις σκέψεις τους και τις προτάσεις τους , ζητούν και οφείλουν να είναι ενήμεροι για τα θέματα των νησιών  μας.
-         Το περιφερειακό συμβούλιο οφείλει να πραγματοποιήσει άμεσα την τακτική  συνεδρίαση του μηνός Μαΐου.  Η μετάθεση των ημερομηνιών δε βοηθούν σε τίποτα. Τα προβλήματα είναι πιεστικά και η κοινωνία αναμένει απαντήσεις.
Καλώ την περιφερειακή αρχή :
-         Να γίνει ενημέρωση για τα θέματα που θα συζητηθούν στη σύσκεψη στη Ρόδο την 1η Ιουνίου 2012 και στα υπόλοιπα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου
-         Σεβόμενοι το β΄ βαθμό αυτοδιοίκησης που υπηρετούμε και την κοινωνία που αναμένει δικές μας κινήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, να πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση (Μαΐου) του Περιφερειακού Συμβουλίου σύμφωνα με τον κανονισμό και τις ανάγκες των κατοίκων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και όχι με βάση τις επιθυμίες των υποψηφίων βουλευτών και των προεκλογικών τους υποχρεώσεων.
Η παράταξή μας επιθυμεί τον διάλογο και σέβεται τους θεσμούς.
Ελπίζουμε το ίδιο να πράξει και η περιφερειακή αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: