slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μ.Βουτσίνος :‘’Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί για να μπουν οι τελικές βάσεις της οριστικής ανατροπής’’

marios
Η χώρα οδηγείται σε επαναληπτικές εκλογές σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή και για την οικονομία και για τα εθνικά μας θέματα, όπως και για τον τουρισμό, ειδικά στα νησιά των Κυκλάδων που δεινοπαθούν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν στο παρελθόν και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.
Οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου απέτυχαν στη μεταξύ τους συνεννόηση και συνεργασία και η κάθε μία θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.  
Στην τελευταία σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατατέθηκαν οι 7 πολιτικές θέσεις των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», οι....
οποίες αποτέλεσαν προϋπόθεση για να συμμετέχουμε σε κυβέρνηση εθνικού σκοπού.

Κατατέθηκε επίσης, ο οδικός χάρτης με τον τρόπο τον οποίον μπορεί να γίνει άμεσα υλοποιήσιμο το σχέδιό μας και ζητήσαμε ψήφο εμπιστοσύνης. Δυστυχώς, οι προτάσεις μας δεν έγιναν αποδεκτές.

Προχωράμε λοιπόν σε μια προεκλογική περίοδο, κατά την οποία οι Έλληνες και οι Κυκλαδίτες θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν μια ανεξάρτητη Ελλάδα που θα ανήκει σε μας τους ίδιους ή μια χώρα υποταγμένη σε δανειστές. Αν θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις ίδιες αδιέξοδες οικονομικές πολιτικές που εκτόξευσαν την ανεργία, περιέκοψαν μισθούς και συντάξεις, κατάργησαν τις συλλογικές συμβάσεις και έκαναν καθημερινό φαινόμενο τις αυτοκτονίες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας ή αν θα προχωρήσουμε σε δομικές αλλαγές με γνώμονα την εθνική μας κυριαρχία, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπειά μας.  

Στις 6 Μάιου κερδίσαμε την πρώτη μάχη κάνοντας έναν αγώνα καθαρό και νικηφόρο. Στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί για να μπουν οι τελικές βάσεις της οριστικής ανατροπής που προσδοκά η ελληνική κοινωνία.

Μάριος Βουτσίνος (εκλεγμένος βουλευτής Κυκλάδων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Α ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑΚΑΝΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ,ΟΥΤΕ ΜΗΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ. ΚΡΙΜΑ. ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ.