slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καμία εμπιστοσύνη μεταξύ Καμμένου και βουλευτών!!! 7 άτομα τον συνόδευσαν στο Προεδρικό Μέγαρο!

Το πρώτο εσωκομματικό πρόβλημα για το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε την εμφάνισή του με αφορμή το έγγραφο που έδωσε ο Πρόεδρός του στον Κάρολο Παπούλια και αναφερόταν σε .......
κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Βουλευτές που προέρχονται από τη ΝΔ και ειδικά από την λεγόμενη λαϊκή δεξιά, δήλωσαν αιφνιδιασμένοι ενώ και στελέχη του κόμματος σε όλη την Ελλάδα εξέφραζαν απορία για το τι πραγματικά είχε συμβεί. Ο κ.Καμμένος εξακολουθεί να αρνείται την ύπαρξη του εγγράφου και για να δικαιολογήσει την στάση του έφτασε στο σημείο να πάρει μαζί συνεργάτες του, 7 τον αριθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην σύσκεψη των αρχηγών αναμένεται να κρατήσει υψηλούς τόνους. Μάλιστα, θα καταγγείλει τη ΝΔ ότι ανακίνησε το όλο ζήτημα και πιθανότατα να της χρεώσει και την διαρροή του εγγράφου το οποίο όπως είπε το πρωί ο Χατζηνικολάου έδωσε ο ίδιος ο Καμμένος στον Παπούλια την Κυριακή!!

Νωρίτερα, το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν ότι, όπως προκύπτει από τα πρακτικά, ο Πάνος Καμμένος ουδέποτε έδωσε στον Κ. Παπούλια οποιοδήποτε έγγραφο πλην του οικονομικού προγράμματος του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: