slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λένε και καμια μαλακ@@ να γελάμε: Κάτω από 4% η διαφορά με την ΝΔ την Κυριακή, εκτιμούν στο ΠΑΣΟΚ

Την εκτίμηση ότι η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής θα είναι απολύτως διαχειρίσιμη και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέπει πανηγυρισμούς στην Συγγρού, διατυπώνουν τις τελευταίες ώρες κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Οι μετρήσεις που έφτασαν σήμερα το πρωί στην Ιπποκράτους δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία δεν καταφέρνει να αναπτύξει την δυναμική που επιθυμεί και η διαφορά των δύο κομμάτων θα κινηθεί μεταξύ 3 με 4%.
Στο ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία βάλλεται από πολλά μέτωπα ταυτόχρονα (Ανεξάρτητοι Ελληνες, ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Συμμαχία, Δράση αλλά και την Χρυσή Αυγή) με αποτέλεσμα να αδυνατεί να πετύχει το στόχο μιας σημαντικής απόστασης από το δεύτερο κόμμα. Εκτίμηση των στελεχών της Ιπποκράτους είναι πώς αφού η Νέα Δημοκρατία δεν κατάφερε μέχρι σήμερα την πολυπόθητη συσπείρωση, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ούτε μέχρι την Κυριακή.
Παράλληλα λένε ότι υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό μέρος αναποφάσιστων ψηφοφόρων που το 2009 είχαν στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και οι οποίοι στις έρευνες δεν επιθυμούν να δηλώσουν ότι θα ξανακάνουν το ίδιο για λόγους που έχουν να κάνουν με το γενικότερο κλίμα.
Οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ θεωρούν επίσης ότι έχει λειτουργήσει αρνητικά στον κόσμο η άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να προσέλθει σε ντιμπέιτ σε αντίθεση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος μέχρι και αύριο θα συνεχίζει να παίρνει μέρος σε συνεντεύξεις όπου του θέτουν σκληρές ερωτήσεις (όπως συνέβη το πρωί στον ΑΝΤΕΝΝΑ με Λιαρέλη-Παπαδάκη)

Δεν υπάρχουν σχόλια: