slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα συνονθύλευμα από 18 συνιστώσες

Ποιος είναι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ή αν θέλετε ο νέος κυβερνητικός συνασπισμός που θέλει να σώσει τη χώρα; Ένα συνονθύλευμα από 18 συνιστώσες, όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Με πιο ισχυρή τάση μάλιστα το «αριστερό ρεύμα», που σάλπιζε σενάρια άτακτης χρεοκοπίας και επιστροφής στη δραχμή μέσω του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, που είναι η ηγετική μορφή αυτής της συνιστώσας.
Δεν είναι όμως μόνον αυτή. Στις τάσεις αυτές θα συναντήσουμε, ας πούμε, την Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδος του κ. Ρούντι Ρινάλντι, μια αριστεριστική, αλλά πολύ δραστήρια οργάνωση, τροτσκιστές, όπως η Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, λαϊκιστές, όπως το εναπομείναν κομμάτι του ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα, διαγραμμένους από το ΠΑΣΟΚ, όπως η κ. Σακοράφα, και άλλες ων ουκ έστιν αριθμός ομάδες, που συνιστούν ένα κακόφωνο αριστερό συνονθύλευμα, το οποίο ναι μεν είναι κάτω από την ίδια σκέπη, αλλά ο καθένας τραβάει το δρόμο του.

Στο μόνο χώρο που βρεθήκαν μαζί ήταν αυτός της αγανάκτησης, που πολλές φορές μάλιστα φλέρταρε με τον αντικοινοβουλευτισμό και τη βία. Αυτό το συνονθύλευμα πρέπει να συντονιστεί και να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας , κατά τις φιλοδοξίες του αρχηγού του.

 http://www.tokarfi.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/81837/Default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: