slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι ΑΕ συμφωνούν με Βενιζέλο και τρομοκρατούν το λαό πως αν δεν πάρουμε δανεικά δεν θα πληρωθούν μισθοί, συντάξεις και δεν θα 'χουμε πετρέλαιο!!!

Διαβάζω στο πρόγραμμά των ΑΕ του Πάνου, το σημείο όπου προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα καταγγείλουν το Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις...αφού περάσει λίγος καιρός με τα δανεικά και τα μνημόνια:

"Καταγγελία Μνημονίου Ι και ΙΙ, Καταγγελία των αντίστοιχων Δανειακών Συμβάσεων και Κατάργηση όλων των σχετικών Εφαρμοστικών Νόμων. 
Οι ανωτέρω καταγγελίες θα γίνουν μόνον εφόσον ...(αναφέρονται διάφορες προυποθέσεις)... προκειμένου η Ελλάδα να έχει στη διάθεσή της ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα και εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης, για να μη διακινδυνεύσει η...
ρευστότητα του Ελληνικού Δημοσίου, οι εισαγωγές και η καταβολή μισθών και συντάξεων."
Για να καταλάβω: Αυτό είναι παραδοχή ότι στην παρούσα φάση και με τα σημερινά δεδομένα (όχι μετά από τη διακυβέρνηση της χώρας από τον Πάνο -λέμε και καμιά μαλακ@@ να γελάμε- όταν μετά από μήνες θα έχει εφαρμόσει το πρόγραμμά του (μη γελάτε ρε :))) και θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα αφού θα έχει βρει λεφτά): αν δεν πάρουμε τα δανεικά θα "διακινδυνεύσει η ρευστότητα του Ελληνικού Δημοσίου, οι εισαγωγές και η καταβολή μισθών και συντάξεων"

Γιατί ρε παιδιά τρομοκρατείτε το λαό όπως κάνει η ΝΔ και ο Σαμαράς; Γιατί ρε παιδιά ξεπερνάτε και τον Σαμαρά λέγοντας ότι αν δεν πάρουμε τα δανεικά δεν θα μπορούν να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις; Απαπαπα... Προδότες ΑΕ  έρχονται κρεμάλες :))

ΥΓ. Φυσικά σε άλλο σημείο το "κυβερνητικό πρόγραμμα" -λένε και καμιά μαλακία να γελάμε- λέει πως τα έσοδα του κράτους είναι υπεραρκετά για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις... αλλά τι ΑΕ θα ήταν αν δεν τα έλεγαν και έτσι και γιουβέτσι

ΥΓ. Και φυσικά συμφωνώ πως τα έσοδα του κράτους φτάνουν για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις όπως είναι επίσης αναμφισβήτητο, αν και οι ηλίθιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν, ότι με το που θα πούνε στους ξένους δεν πληρώνω, την επόμενη η ΕΚΤ δεν θα δανείσει τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες με τη σειρά τους θα κλείσουν και δεν θα μπορούν να γίνονται συναλλαγές με το εξωτερικό... και αυτός είναι ο λόγος που ο Σαμαράς λέει ότι δεν θα έχουμε πετρέλαιο: Γιατί μπορεί μεν ο Βαρδινογιάννης να έχει μια καραβιά ευρώ αλλά αν δεν υπάρχει τράπεζα να κάνει τη συναλλαγή δεν θα μπορεί να εισάγει πετρέλαιο... Γκέκε; Βούρ στα σχόλια τώρα να απαντήσετε με επιχειρήματα: "ΠΟΛΑΝΙΤΕΣ έρχονται κρεμάλες... ο Κομανέτσι... ο Αντωνάκης" και όλα τα διασκεδαστικά που λέτε... :)

Δεν υπάρχουν σχόλια: