slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αρνητική η ΝΔ στην πρόταση Βενιζέλου για δύο συν δύο ντιμπέιτ

Τη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας Σαμαρά-Βενιζέλου και μίας μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών φαίνεται να αντιπροτείνει η Νέα Δημοκρατία, απορρίπτοντας την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για δύο συν δύο ντιμπέιτ.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, στελέχη της ΝΔ τονίζουν ότι πρέπει να γίνει ό,τι έγινε πριν τις εκλογές του 2009. Με τον τρόπο αυτό, όπως αναφέρουν στη Συγγρού, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει τυχόν λάθη από την πρώτη .....
τηλεμαχία.

Εκείνο, πάντως, που φαίνεται να έχει προκαλέσει δυσφορία στη ΝΔ είναι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής δήλωσε τη Δευτέρα ότι η ημερομηνία θα ανακοινωθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα.
Τη Δευτέρα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΔ με τη συμμετοχή του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και του Ευριπίδη Στυλιανίδη συζητήθηκε ο σχεδιασμός του κόμματος μέχρι τις εκλογές.

Στην επιτροπή εκλογική αγώνα, εκτός από τον Αντώνη Σαμαρά, αναμένεται να συμμετέχουν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος και Σταύρος Δήμας, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, οι σύμβουλοι του κ. Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης και Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Μιχελάκης.

Όσον αφορά στα ψηφοδέλτια, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν «κλειδώσει» τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αμάν άρχισε η ητοπάθεια. Κακό αυτό.