slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κουκουλόπουλος: Δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια ο συνταξιούχος φαρμακοποιός

ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΙ  ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ
Μια νέα δήλωση, που θα προκαλέσει συζητήσεις, σχετικά με την τραγική αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού, Χρήστου Κωστούλα, χτες στην Πλατεία Συντάγματος, έκανε ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος.
Μετά τις χτεσινές δηλώσεις Μπεγλίτη που δημιούργησαν αρνητικές αντιδράσεις, αφού είπε για τον 77χρονο αυτόχειρα ότι «κανείς δεν ξέρει αν είχε χρέη ή αν του τα έφαγαν τα παιδιά του», ήταν η σειρά του Πάρι Κουκουλόπουλο να τοποθετηθεί στο θέμα της αυτοκτονίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Ειδικότερα, μιλώντας για το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο Χρήστος Κωστούλας, όπου έγραφε ότι αυτοκτονεί γιατί δεν θέλει να καταλήξει να ψάχνει στα σκουπίδια, ο Πάρις Κουκουλόπουλος είπε μεν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι το συμβάν δημιουργεί αφωνία, περισυλλογή και προβληματισμό, ωστόσο επιχείρησε να ερμηνεύσει το σημείωμα του 77χρονου αυτόχειρα λέγοντας το εξής: «Μιλά στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια»!

Δεν έμεινε όμως ούτε εκεί, καθώς αμέσως μετά θεώρησε σκόπιμο να αναφερθεί στις... φαρμακευτικές δαπάνες που βαρύνουν το δημόσιο: «Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια»...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι το κακό και περίεργο στη δήλωση αυτή. Όποιος δηλαδή κάνει μια τέτοια πράξη πρέπει να λέμε καλά έκανε και να παροτρύνουμε και εκατομμύρια άλλους που ζουν σύγουρα χειρότερα από αυτόν να κάνουν το ίδιο. Να του στήσουμε και ανδριάντα. Ωραία διδάγματα για τους νέους μας. Μόλις ζωρίζονται να βρίσκουν αυτή τη λύση.