slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δέσμευση Σαμαρά: Οχι άλλες περικοπές στους μισθούς στρατιωτικών - αστυνομικών

Μάχη προκειμένου να αποκλειστούν άλλες μισθολογικές περικοπές στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, δεσμεύτηκε πως θα δώσει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο.

Ο Α. Σαμαράς γνωστοποίησε τη συνάντηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπου και έγραψε ότι συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας, σ' αυτήν τη δύσκολη περίοδο.
«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι θα δώσουμε μάχη προκειμένου να αποκλειστούν άλλες μισθολογικές περικοπές. Αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί τους έχουμε ανάγκη ως Εθνος, αλλά και γιατί κι εκείνοι πρέπει να αισθάνονται ότι υπάρχει πρόνοια για αυτούς» τόνισε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας πως «η Πολιτεία αναγνωρίζει τις θυσίες που κάνουν καθημερινά για την Ελλάδα».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μερικά ερωτήματα:
1. Με ποιόν θα δώσει τη μάχη ο ανυπόληπτος για να προστατεύσει τους μισθούς των στρατιωτικών;
2. Για τους μισθούς των υπολοίπων θυμάτων του μνημονίου τι εγγυάται ο κωλοτούμπας;
3. Τον Φραγκούλη σε άλλη περίπτωση, πλην προεκλογικής περιόδου, θα τον δεχότανε;
Και μια προειδοποίηση:
Οι στρατιωτικοί δεν θα ψηφίσουν αυτούς που υποθήκευσαν το μέλλον της Ελλάδος. Δεν θα ψηφίσουν προδότες.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι άλλο. Ξέρουμε πολύ καλά τι τους κάνει η ΝΔ τους στρατιωτικούς. Τους ξεζουμίζει στο τακα-τακα και μετά τους πετάει στα αζήτητα. Ο Ναύαρχος Χηνοφώτης από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας το 2007 στο απόλυτο παραγκωνισμό το 2009.

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά, ακόμα πιστεύετε υποσχέσεις πολιτικών? Τι άλλο πια πρέπει να γίνει για να καταλάβετε πως οι άνθρωποι δεν έχουν λόγο και τσίπα? Εκτός κι αν είσαστε βόδια ή σας ταϊζουν!