slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μεγαλειώδης η χθεσινή ομιλία του Γιάννη Βρούτση....


Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 29 Απριλίου, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Αμαλία », ο Ναξιώτης υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με την Νέα Δημοκρατία Γιάννης Βρούτσης , είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με εκατοντάδες Κυκλαδίτες , που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και τον τίμησαν με την παρουσία τους.
Στην ανθρώπινη και περιεκτική πολιτική του ομιλία ανέπτυξε διεξοδικά το οικονομικό Κυβερνητικό Πρόγραμμα της Ν.Δ. και τόνισε με έμφαση ότι ο αρχηγός της και αυριανός Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αποτελεί την εγγύηση για την εφαρμογή των προεκλογικών εξαγγελιών.
Επίσης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρχει πολιτική σταθερότητα μετά της εκλογές της 6ης Μαΐου μέσα από την αυτοδύναμη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
Σ ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνά η Χώρα μας άλλα και το πολιτικό μας σύστημα , ο Γιάννης Βρούτσης με τη συγκέντρωση αυτή απέδειξε, - πάνω από 700 άτομα υπολογίζουν οι γνώστες του χώρου - για άλλη μια φορά ότι αποτελεί μια σταθερή δύναμη ανάπτυξης και προοπτικής για της Κυκλάδες μας.
Άλλα και οι Κυκλαδίτες που ανταποκρίθηκαν για μια ακόμα φορά στο κάλεσμα του ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ την μεγάλη εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπο του Κυκλαδίτη , του Ναξιώτη Γιάννη Βρούτση. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί ετεροδημότες, από όλα τα κυκλαδονήσια οι οποίοι έφτασαν από νωρίς στο ξενοδοχείο «Αμαλία », για να ακούσουν τα λόγια του Γιάννη Βρούτση....



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eixe den eixe 200 atoma. eleos.

Ανώνυμος είπε...

Βγάλε ρε συ τις τσίμπλες από τα μάτια σου.
Και πάνω από 700 είχε.
Αλλά έστω ότι είχε 200.
Έβγαλες συμπέρασμα;
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΑΤΣΟΚ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ - ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΜΑΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ; 130 ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΜΑΖΙ.

diaforos είπε...

Τις δύο μονοκατοικίες στην Γλυφάδα τις γνωρίζετε;
Αν όχι δείτε το post http://diaforos.blogspot.com/2012/05/40-60-ver2.html
και ρωτήστε τον πως της απέκτησε.
Μόνο ενημερώστε με όταν μάθετε.