slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πολιτικό "σκουπίδι"

Πόσο κάθαρμα μπορεί να είναι ένας πολιτικός που δηλώνει για την αυτοκτονία ενός απελπισμένου γέροντα ανερυθρίαστα ότι: «Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του.» Δεν είναι τυχαίο που ο κ. Μπεγλίτης υπήρξε υπουργός άμυνας στη πιο προδοτική κυβέρνηση της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδος. Να χαίρεσαι κ. Βενιζέλο αυτό το πολιτικό σκουπίδι που κοσμεί τις τάξεις του κόμματός σου! 

                                     

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτοκτονούσαν οι φτωχοί τότε στην Ελλάδα θα είχαν αυτοκτονήσει πάνω από 5 εκατομμύρια και μετά θα είχε σειρά ο 76 χρονος που ήταν ένας συνταξιούχος εφοριακός, με πάνω από 1300 ΕΥΡΩ. Στην Αφρική δε και σε άλλες πολές Χώρες δεν θα είχαν μείνει ούτε το 30% ζωντανοί. Μην ηρωοποιούμε λοιπόν και τις ψυχικές αδυναμίες γιατί είναι πολύ μα πάρα -πολύ επικίνδυνο, ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά. ΠΡΟΣΟΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Τον ζήλεψε και άλλος ένας στην Κύπρο. Αν όσοι αυτοκτονούσαν είχαν δίκιο να κάνουν αυτή την απεχθή πράξη τότε θα επιτρεπόταν και να τους ψάλουν. Καμιά αιτία και κανένα πρόβλημα ακόμη και για αυτόν που δεν έχει ελπίδα να ζήσει λόγω ασθένειας δεν επιτρέπει να οδηγεί έναν σώφρονα άνθρωπο σε μια τέτοια αμαρτωλή και δειλή πράξη. Για όνομα του Θεού. Τα γεράκια των μπαχαλάκιδων και τα ψυχοφάγα ΜΜΕ θέλουν να χορτάσουν από τις σάρκες και να ξεδιψάσουν από το αίμα του αδικοχαμένου και δυστυχή 67 χρονου. ΝΤΡΟΠΗ!!! ΝΤΡΟΠΗ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΗΣΗ. Ο Φωτόπουλος και ο Ρίζος της ΔΕΗ φυλάσονται από αστυνομικούς γιατί ακούστηκε ότι θα αυτοκτονήσουν όπως και ο εφοριακός αντιδρώντες στα χαράτσια της ΔΕΗ. Ο θεός να βάλει το χέρι του.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ - ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.