slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρωταγωνιστής ο Σαμαράς στη μάχη του διαδικτύου

 Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε η πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά, που εγκαινίασε ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες, μέσω facebook.
Πρωταγωνιστής ο Σαμαράς στη μάχη του διαδικτύου
Ο πρόεδρος της ΝΔ, στη σελίδα που διατηρεί στο facebook απάντησε στις ερωτήσεις των χρηστών του κοινωνικού δικτύου με θέμα το ρόλο της νεολαίας στην ανάκαμψη της χώρας, στην ενότητα «Ρώτα τον Αντώνη Σαμαρά».
Με ένα σύντομο βίντεο που ανήρτησε στη σελίδα, ο κ. Σαμαράς έθεσε ως προτεραιότητα την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας, ενώ έθεσε ως βασικό ζητούμενο να μείνουν οι νέοι άνθρωποι στην Ελλάδα.
«Να φύγουμε από την Ελλάδα του κράτους και να πάμε στην Ελλάδα της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικότητας, της Ελλάδας που μπορεί να παράγει, ενώ σήμερα είναι η χώρα των υπηρεσιών», επισήμανε.
«Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη», τόνισε ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος στους νέους, διευκρινίζοντας όμως ότι ο δρόμος για την ανάκαμψη είναι ανηφοριά.
Πάντως, ο κ. Σαμαράς έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις ερωτήσεις και τα σχόλια χρηστών, η ανταπόκριση των οποίων δείχνει ότι έχει ήδη καταστεί πρωταγωνιστής στη μάχη του διαδικτύου.
Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που με τη χρήση των κοινωνικών δικτύων απαντά live στις ερωτήσεις των πολιτών, ούτε βέβαια περνά απαρατήρητο ότι η σελίδα του Αντώνη Σαμαρά ξεπέρασε σε χρήστες την αντίστοιχη του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ο ίδιος ο κ. Σαμαράς φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής μάχης, αντιλαμβανόμενος τη σημασία της χρήσης νέων τεχνολογιών, ενώ ενδεικτικό της καλής δουλειάς που γίνεται προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η άμεση ανταπόκριση όλων των εξελίξεων από το ταξίδι του στην Ισπανία και την Πορτογαλία το περασμένο Σαββατοκύριακο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα κυκλοφορίσει και βίντεο με τις κωλοτούμπες του Σαμαρά;

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτές ήταν τόσο ξαφνικές και γρήγορες που δεν πρόλαβε να τις πιάσει ο φακός.