slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ματθαίος Γιαννούλης: "Αυτός είναι ο παρουσιαστής με τα ναρκωτικά"

Σοκάρει με αυτά που γράφει ο Ματθαίος Γιαννούλης -ιδιαίτερα αυτά που γράφει για τον Μίνωα Κυριακού και θα του δημιουργήσουν προβλήματα- μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, για τον παρουσιαστή με τα ναρκωτικά, του οποίου το όνομα αποκαλύπτει!!!

Δείτε τι έγραψε :


στο facebook http://www.facebook.com/mat.giannoulis κι έχει ήδη 500 σχόλια!
 Ανάρτηση από το   Δεξί X-Trem(i) 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ @@@@ ΚΙ ΟΧΙ @@@@ ΑΝΤΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΑΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΤΟΝ ΜΑΤΘΑΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ;;; ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗ ΞΕΥΤΥΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡ....Α. φΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΡΕΜΑΛΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΕΙΠΑ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ @@@ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΣ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΤΡΑ? ΑΒΙΑΣΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.