slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι μάσκες έπεσαν: Ο Παπανδρέου διαφημίζει … Καμμένο

 
Σε μια δύσκολη στιγμή για το κόμμα του κ. Καμμένου, όταν λόγω της αμετροέπειας των δηλώσεων του και της … ελαφρότητας των υποψηφίων του οι οπαδοί του το αντιμετωπίζουν πλέον με σκεπτικισμό ποιος έρχεται για να τον σώσει και να τον ανεβάσει στις ειδήσεις; Κανείς άλλος από τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου, κοινώς ΓΑΠ!
Στην πρώτη, αν δεν κάνουμε λάθος, προεκλογική δήλωση του ο υπεύθυνος για την καταστροφή της Ελλάδας δεν βγήκε να μας μιλήσει γι αυτά που διέπραξε ούτε φυσικά για να ζητήσει συγνώμη. Αλλά για να........
δώσει επικοινωνιακή ώθηση στο κόμμα που δημιουργήθηκε λίγο πριν τις εκλογές για να υπονομεύσει την αυτοδυναμία της ΝΔ. Για να παίζουν τα κανάλια την δήλωση και να ακούγεται ο κ. Καμμένος.
Ξέρει τι τον περιμένει τον κ. Παπανδρέου και τους άλλους συνενόχους του Μνημονίου και χρησιμοποιούν πλέον όλα τα μέσα για να διασωθούν.
Διαβάζουμε λοιπόν στα ολοφυρόμενα για τη νίκη Σαμαρά ΜΜΕ που αναπτύχθηκαν επί παντοκρατορίας Παπανδρέου ότι το γραφείο του ΓΑΠ εξέδωσε οργισμένη, λέει, ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου, ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνομωσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα. Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου “απατεώνα” και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο “εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο”.
..,Το ποιους και τι εξυπηρετεί η δημαγωγία και η πατριδοκαπηλία, ας το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος και ας το αξιολογήσει ο Έλληνας πολίτης.
Τα φαινόμενα αυτά συσκοτίζουν τα πραγματικά προβλήματα, τα πραγματικά αίτια και τους πραγματικούς υπεύθυνους για αυτά που περάσαμε και περνάμε ως κοινωνία τα τελευταία χρόνια.
Ο Ελληνικός λαός ζητά αλήθειες και όχι παραμύθια που αποπροσανατολίζουν.
Ο κ. Καμμένος, με όσα υποστηρίζει, παραμένει ψεύτης και έκθετος, πολιτικά και ηθικά.
Όσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε, με στόχο τη συστηματική λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ...”
Ποιός όμως πολιτικός θα καταδεχόταν να απαντήσει στις αοριστολογίες και συνωμοσιολογίες του κ. Καμμένου; Μόνο ο ΓΑΠ φυσικά. Ο οποίος ούτε τον σκοπό για τον οποίο έβγαλε την ανακοίνωση, να πλήξει τη ΝΔ, δεν μπορεί να κρύψει. Γι αυτό και “χρεώνει” τον κ. Καμμένο στην ΝΔ που τον … διέγραψε και την οποία πολεμά.
Όσο για τις γνωστές δηλώσεις του κ. Καμμένου για τον ΓΑΠ, την οικογένειά του, τα cds και τα λοιπά ένα μόνο θα πούμε: όταν κατηγορείς κάποιον χωρίς ατράνταχτα στοιχεία και όταν στην θέση της σοβαρής και τεκμηριωμένης κριτικής βάζεις …συνωμοσίες του σύμπαντος, τον ΒΟΗΘΑΣ. Και δυστυχώς έχουμε ανάλογα παραδείγματα και από άλλες παρόμοιες περιπτώσεις με την οικογένεια Παπανδρέου. Την εποχή, για παράδειγμα, του Ειδικού Δικαστηρίου για τον πατέρα του ΓΑΠ κάποιοι, από τη ΝΔ πάλι, αποκάλυπταν στοιχεία για δήθεν “πάμπερς” και άλλα παρόμοια που οδήγησαν τελικά στην αθώωση του Ανδρέα Παπανδρέου. Επειδή τεχνηέντως η δίκη και η δικογραφία στηρίχθηκαν στα έωλα στοιχεία και όχι στα πραγματικά.
Η αξία των καταγγελιών που κάνει κάθε τόσο ο κ. Καμμένος είναι ίδια ακριβώς με εκείνη όσων λέει στο βίντεο που ακολουθεί.
Ένα βίντεο στο οποίο μπορούμε να θαυμάσουμε τη συνέπεια λόγων και έργων του Προέδρου των ΑΝΕΛ , καθώς επίσης και τη εξαιρετική του ικανότητα στη ….μαντική τέχνη.
Ό,τι προβλέπει πέφτει έξω!
Καλά, ποιόν συμβουλεύεται όταν κάνει δηλώσεις;
Να απολύσει την …αστρολόγο του αμέσως!
Τελικά, πόσο είναι το χρέος Αρχηγέ;
100, 115 ή 130 δις;
Μπορείς να καταλήξεις σ’ ένα νούμερο γιατί ζαλίζομαι;
Για να σε …υπερασπίζομαι χωρίς να ..εκτίθεμαι.
Αδέξιος Δεξιός
This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.

Δεν υπάρχουν σχόλια: