slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση των Επαγγελματικών Φορέων της Νάξου για το "Ελληνικό Πρωινό"

Την  Τετάρτη στο  Ξενοδοχείο "Astir of Naxos", το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου και το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου «Φιλοξενία», με την συνδιοργανώσει   και  ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΗΓΟ της εκδήλωσης την  Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου παρουσίασαν  το "Ελληνικό Πρωινό". Υπεύθυνοι   της οργάνωσης του "Ελληνικού Πρωινού" εκ μέρους του ΞΕΕ ήταν ο Γιώργος  Πίττας , ο  πρόεδρος  της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Μίλτος  Καρούμπας  και ο  σεφ Δημήτρης  Παπαδόπουλος. Στην .....
εκδήλωση της Τετάρτης, συμμετείχαν πάνω  από 200 άτομα και  παρουσιάστηκαν παραδοσιακά εδέσματα-προτάσεις που μπορούν να συνθέσουν το Ελληνικό  πρωινό, βασισμένο σε τοπικά προϊόντα και συνταγές με σκοπό να πάρουν επαγγελματίες και εργαζόμενοι ιδέες ώστε να ξεκινήσουν την άμεση εφαρμογή του. Οι συμμετέχοντες ήταν   κυρίως του  κλάδου  των καταλυμάτων και  είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σπουδαιότητα που έχει η ένταξη του "Ελληνικού Πρωινού" στις επιχειρήσεις τους, αλλά και να θέσουν    ερωτήματα για οποίες απορίες.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: