slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στην Μύκονο βρέθηκε ο Μάριος Βουτσίνος

voutsinos
Με επίσκεψη στη Μύκονο συνέχισε την περιοδεία του ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Μάριος Βουτσίνος. Βρέθηκε στο νησί την Τρίτη 24 και την Τετάρτη 25 Απριλίου, όπου είχε συνεχόμενες επαφές με εκπροσώπους τοπικών φορέων και πολίτες.
Η πτώση της τουριστικής κίνησης στη Μύκονο κατά τη διάρκεια του Πάσχα, ήταν εμφανής, ενώ ο προβληματισμός των επιχειρηματιών ενόψει της επικείμενης θερινής περιόδου, είναι έκδηλος.
Το συμπέρασμα από τις επαφές που είχε, είναι ότι ο κόσμος θεωρεί υπεύθυνες τις λανθασμένες και καταστροφικές πολιτικές που ασκήθηκαν, ειδικά τα τελευταία χρόνια, για την πρωτοφανή ύφεση που περιήλθε η χώρα. Η οικονομική κρίση, ακόμη και στη Μύκονο- ένα νησί με σημαντικό πλούτο και τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες- έχει κάνει αισθητή την εμφάνισή της.
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ένα Κίνημα πολιτών που δημιουργήθηκε...
από το διαδίκτυο και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μεγάλωσε σε τέτοιο βαθμό, που δημοσκοπήσεις μεγάλων ιστοσελίδων το δείχνουν ακόμη και πρώτο κόμμα, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθειά του να αγκαλιάσει όλους τους πολίτες της χώρας που οραματίζονται μια διαφορετική Ελλάδα . Μια Ελλάδα, μακριά από συνθήκες και συμφωνίες υποδούλωσης που οι κάτοικοί της θα είναι....... υπερήφανοι και όχι επαίτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: