slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη Γιάννη Βλασερού στο Κουφονήσι

Τιμώντας τον πολιούχο Άγιο Γεώργιο, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής βρέθηκε μαζί με πλήθος συμπολιτών του στα Κουφονήσια ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, καρδιολόγος Γιάννης Βλασερός.
Ο Γιάννης Βλασερός μετέβη στο νησί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας με καράβι από τη Νάξο και συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις και την περιφορά της εικόνας του Αγίου κατά μήκος της ακτής. Κατά το έθιμο, τα καϊκια των ντόπιων συνόδευσαν την πομπή σε όλη τη διαδρομή υπό τους ήχους σειρήνων και κροτίδων, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή, πανηγυρική ατμόσφαιρα.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ο Γιάννης Βλασερός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως την αντιδήμαρχο Κουφονησίων, Κατερίνα Συμιγδαλά, και τον δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλη Μαργαρίτη, καθώς και με απλό κόσμο που βρέθηκαν στο νησί για να παρακολουθήσουν τη γιορτή.
Πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες από τα γύρω νησιά επεδίωξαν να εκθέσουν στον κ. Βλασερό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε τοπικό επίπεδο εξαιτίας του «Καλλικράτη» αλλά και να του σφίξουν απλά το χέρι ευχόμενοι «καλή επιτυχία» στον προεκλογικό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: