slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαμαράς: Ζητάμε να μας λυθούν τα χέρια για να κυβερνήσουμε

"Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και να αλλάξει. Ζητάμε να μας λυθούν τα χέρια για να την κυβερνήσουμε και να την αλλάξουμε. Να την κυβερνήσουμε με την καθαρή εντολή του ελληνικού λαού. Και να την αλλάξουμε με την ισχυρή πλειοψηφία που θα μας δώσει", τόνισε ο Α. Σαμαράς, σε εκδήλωση στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ.

"Σε αντίθεση με όλους τους άλλους που κερδοσκοπούν στην αποτυχία της Ελλάδας και συνεχίζουν το λαϊκισμό, που κατέστρεψε τη χώρα, η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την ανάκαμψη, την ευρωπαϊκή ταυτότητα, την κοινωνική συνοχή και την πολιτική σταθερότητα. Αλλοι σπέρνουν το φόβο, τη μοιρολατρία, την απελπισία. Εμείς φέρνουμε μήνυμα Αισιοδοξίας και Ελπίδας. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας", τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου αφήνοντας αιχμές για τους "πολιτικούς εκείνους που μας έλεγαν ότι έπρεπε να ζητήσουμε συγγνώμη" από το πρώην υπουργό και διερωτήθηκε "τι έχουν να μας πουν τώρα με την εξέλιξη της υπόθεσης".

"Η ΝΔ είχε επισημάνει ότι θα πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας. Μέχρι πρότινος όποιος τολμούσε να διαμαρτυρηθεί γινόταν στόχος ύβρεων τώρα κανείς δεν τολμάει να πει το παραμικρό, γιατί η κοινωνία είναι 100% με το μέρος μας", κατέληξε.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μέλλον με τους μνημονιακούς το ξέρουμε. Για το λόγο αυτό στις εκλογές θα πάρετε τα αρχήδια μας. Το ξύλο που σας χρωστάμε θα το φάτε από τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ξεπουλητάρια της πατρίδας μας, έρχεται σφαλιάρα που θα γράψει

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο τεμπέλης Σαμαράς, που δεν έγραψε ούτε ένα μεροκάματο στη ζωή του, αποτελεί μαζί με τον Βενιζέλο την προτίμηση της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Για το λόγο αυτό δεν αποτελεί συμφέρον για μένα η ανάδειξη του. Μόνο η ήττα του αξίζει. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΑΣ και αυτό είναι βέβαιο, μαλάκα, γαμώ το μουνί της μάνας σου προδότη, γαμημένε, ξεφτιλισμένε, τυφλέ μαλάκα, που κάτι αρχήδια σαν εσένα έχουν φέρει την Ελλάδα στο σημείο που είναι ψηφίζοντας όλους αυτούς τους κυφήνες. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λοιπόν μαλάκα για να τρώτε και το ξύλο σας μέσα στο μπουρδέλο τη Βουλή. Γαμώ το σπίτι σου.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, αφού συγκυβερνά τώρα ο άφιλος γιατί δεν σώζει την Ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

"...Μετατίθεται για ένα μήνα η μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων, που επρόκειτο να εφαρμοσθεί από την 1η Μαΐου, σύμφωνα με τις προβλέψεις του 2ου Μνημονίου..."
Είναι το μνημόνιο που συμφώνησε και διαπραγματεύτηκε ο παραμυθα-Αντώνης μαζί με το χοντρο-Μπένι. Αφήνουν να περάσουν οι εκλογές, να τους ψηφίσουμε (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους και τα μυαλά τους) και μετά να δοκιμάσουμε πάλι την ...διαπραγμάτευση τους. ΟΧΙ στην αυτοδυναμία της προδοσίας και της φτώχειας. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

Αν εσείς ζητάτε να σας λυθούν τα χέρια για να κυβερνήσετε εμείς ζητάμε να σας περάσουν χειροπέδες και να σας οδηγήσουν στην αγχόνη χωρίς δίκη για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι.