slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΓΑΠ αισθάνεται και πάλιν υπερήφανος για τη δυναστεία Παπανδρέου




κλικ για μεγέθυνση
Σχεδόν κρυπτόμενος πέρασε το εορταστικό πασχαλινό τριήμερο στην ορεινή Αρκαδία ο (τέως πρωθυπουργός) Γιώργος Παπανδρέου. Εκνευρισμένος και με εμφανή αμηχανία ο ΓΑΠ, δεν φάνηκε να περνάει καλά στην Β-Τίνα…
Στο ίδιο ξενοδοχείο είχε προγραμματίσει, σύμφωνα με....
πληροφορίες, να περάσει τις ημέρες του Πάσχα και η Βάσω Παπανδρέου, η οποία όμως το ακύρωσε- μετά τα καντήλια που έριξε-μόλις πληροφορήθηκε ότι θα ήταν εκεί ο πρώην αρχηγός της.
Με προσωπική φρουρά οκτώ ατόμων (!) και με την Αστυνομία της περιοχής σε επιφυλακή επί 24ώρου βάσεως ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε σκυθρωπός στην περιφορά του Επιταφίου αλλά και στην Ανάσταση κρατώντας λευκή λαμπάδα!
Είχε αποφασίσει να κλειστεί και σε μοναστήρι για λίγο, μιμούμενος την Έφη Σαρρή, αλλά βλέποντας τον Καμμένο να φωτογραφίζεται με τον Δημαρά και φόντο τον Αντρέα, αισθάνθηκε και πάλι περήφανος για τη Δυναστεία.
Μας ανακοίνωσαν ότι το Άρμα Πολιτών πάει στους ΑΝΕΛ, αλλά μάλλον θα συνεργαστεί μόνο ο …ηνίοχος Δημαράς
Πάντως μετά λύπης μου διαπιστώνω πως ο,τι προβλέπει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πέφτει έξω!
Δείτε για παράδειγμα το βιντεάκι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και πιστοποιεί τη συνέπεια λόγων και έργων του Πάνου, καθώς επίσης και τη εξαιρετική του ικανότητα στη ….μαντική τέχνη.


Καλά, ποιόν συμβουλεύεται όταν κάνει δηλώσεις;
Να απολύσει την …αστρολόγο του αμέσως!
Τελικά, πόσο είναι το χρέος Πάνο μου.
100, 115 ή 130 δις;
Μπορείς να καταλήξεις σ’ ένα νούμερο γιατί ζαλίζομαι;
Για να σε …υπερασπίζομαι χωρίς να ..εκτίθεμαι.

Υποψήφια της ΝΔ στην Αθήνα ετοιμάζεται για τις εκλογές
Πάντως όσοι βρέθηκαν στην Βυτίνα διαπίστωσαν ότι ο ΓΑΠ πρόλαβε να αγοράσει πάντως μια… γκλίτσα. Προφανώς θα την έχει πρόχειρη για τον Βενιζέλο, ο οποίος έχ’ ξεφύγ’:
«Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η νίκη στις εκλογές, η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πρώτο κόμμα, ο τόπος κινδυνεύει με ακυβερνησία», ανέφερε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη σύσκεψη με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στις πέντε περιφέρειες της Αττικής.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Με τα ίδια κόλπα, τα ίδια επιχειρήματα, τις ίδιες ατάκες. Μετά το ΠΑΣΟΚ το χάος. Ή μαζί με το ΠΑΣΟΚ το χάος…
Ασφαλώς και δεν έχει νόημα, δεν έχει λογική μία αυτοδυναμία αν δεν είναι του ΠΑΣΟΚ…
Και δεν έχει αρχίσει ακόμη ο Βενιζέλος –λόγω μετριοφροσύνης-να μας απαριθμεί τα κατορθώματα του στον δημόσιο βίο: ένα από αυτά είναι η αθώωση του Άκη σε πόρισμα του 2005, πριν «αποβληθεί από το σώμα του ΠΑΣΟΚ»: μαζί του συνυπογράφουν ο Κίμων, ο Αντρέας της Υγείας και άλλοι παιδικοί μας ήρωες…
http://www.antinews.gr/2012/04/18/156717/

Δεν υπάρχουν σχόλια: