slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας: Ε όχι και βολευτής... Βουλευτής θα είμαι;

Ο φίλος και αδερφός Βασίλης Περαντζάκης, αποφάσισε να "κατέβει" με το Κόμμα Πειρατών και εξηγεί τους λόγους:
Δεν ξέρω πως ανακοινώνουν άλλοι την υποψηφιότητά τους, αλλά μιας και δεν περιμένουμε θαύματα αυτή την περίοδο, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έτσι και γίνει η στραβή...
μπορεί να με δείτε ....
Για τώρα, αυτά που έχω να πω είναι:

Συμμετέχετε στις εκλογές. Ειδικά οι νέοι πρέπει να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες τους. Η δική μου γενιά αν και νέα ακόμα δεν έχει καταφέρει να επιδείξει πολλά σπουδαία πράγματα στα 10 ουσιαστικά ενεργά της χρόνια. Ελπίζω να αλλάξει αυτό με το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας και με την δική σας βοήθεια. Αλλά και το κόμμα Πειρατών να μην επιλέξετε σας προτείνω να ψάξετε και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και να συμμετέχετε.

Τι πιστεύω ότι πρέπει να φέρουμε στην πολιτική; Επιχειρήματα και όχι συνθήματα (όπως αυτό!!!). Επιλογές και όχι υποσχέσεις (δεν σας υπόσχομαι τίποτα!!!).

Αποτέλεσμα της δημοκρατίας δεν είναι η σοφή επιλογή. Είναι η δυνατότητα να συμμετέχουμε στις ευθύνες και στα οφέλη αυτού που συναποφασίζουμε.

Στο καθαρά προσωπικό blog αυτό συνεχίζω και λέω την δική μου γνώμη και να παρουσιάζω και τις θέσεις του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας.

Υ.Γ. Φωτογραφία με πειρατική στολή και patch στο μάτι θα έλεγε κάπου εδώ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: