slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κατερινα Μουστάκη σχετικα με την αντικατάσταση της από έφορος βόλεϊ του ΑΜΣ Φιλωτίου

Η αδιαφορία που έχει επιδείξει μέχρι και σήμερα το Δ.Σ του Α.Μ.Σ φιλωτίου στην παρούσα επιστολή (αφού δεν μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει, γραπτά ή προφορικά), καθώς και η διάλυση που παρατηρείτε στο τμήμα Βόλεϊ, αφού το τελευταίο 10ήμερο δεν έχουν γίνει προπονήσεις σε κανένα τμήμα του Συλλόγου, με κίνδυνο να χαθούν οι.....
προπονητικές ώρες στο ΔΑΚ Νάξου, κάτι  που έχει δημιουργήσει την έντονη δυσαρέσκεια και την αβεβαιότητα για το μέλλον στις τάξεις των αθλητριών του Συλλόγου με καθιστούν υπεύθυνη για την δημοσίευση της παρούσας επιστολής, προς ενημέρωση των Αθλητριών, των γονέων και της κοινής γνώμης. Εύχομαι ο Σύλλογος να πάρει τελικά τις σωστές αποφάσεις και να συνεχιστεί από αύριο το έργο που γίνετε τα τρία  τελευταία χρόνια στο βόλεϊ του Φιλωτίου.
Φιλώτι 28/3/2012
Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητό Δ.Σ και μέλη του ΑΜΣ Φιλωτίου ''ο Ζευς'' με μεγάλη μου έκπληξη ενημερώθηκα για την απόφαση σας να με διαγράψετε από την θέση του έφορου Βόλεϊ του Συλλόγου.
Η διαγραφή μου, η οποία με βάση το πρακτικό του Συλλόγου έχει πραγματοποιηθεί στις 19/3/2012 «έτυχε» να συμπέσει με την απουσία μου εκτός Νάξου για λόγους υγείας , που αφορούν συγγενικό μου πρόσωπο  και πιστεύω ότι ήταν τουλάχιστον ανήθικο εκ μέρους σας, το ότι δεν μπήκατε στον κόπο να με καλέσετε έστω τηλεφωνικά για να μου γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας και να ακούσετε και την δική μου άποψη.
Στο πρακτικό σας αναφαίρετε τους λόγους της «τιμωρίας» μου , τους οποίους χαρακτηρίζω αναληθείς διότι εγώ ποτέ δεν μείωσα, ούτε κατηγόρησα, πόσο μάλλον παρουσία παιχτών και αθλητών των ομάδων μας τον Σύλλογο, που υπηρετώ ανιδιοτελώς τα τελευταία τρια χρόνια. Αντιθέτως υιοθετήσατε τις συκοφαντίες και τις ανύπαρκτες μαρτυρίες του παράγοντα - προπονητή - ποδοσφαιριστή Κου Στέφανου Ψαρρά.
Εφόσον δεν μπήκατε στον κόπο να με καλέσετε σας καταθέτω εγγράφως την πλήρη αλήθεια όσον αφορά τα όσα έγιναν στο νησί της Σαντορίνης.
«Στον αγώνα της γυναικείας ομάδας στο νησί της Σαντορίνης, όπου νικήσαμε κατακτώντας την 3η θέση στο φετινό πρωτάθλημα, εξέφρασα την δυσαρέσκεια μου στα μέλη του Δ.Σ, Κο Στέφανο Ψαρρά και Κο Στέφανο Τσάφο (τηλεφωνικός), για τον ανεπαρκή σιτισμό των ανήλικων Αθλητών (7-8) και των δύο τμημάτων, τα μελή των οποίον είχαν γευματίσει το Σάββατο στις 20:00 και είχαν παραμείνει χωρίς τροφή μέχρι την Κυριακή στις 16:00, με αποτέλεσμα στην 2ήμερη παραμονή τους στο νησί της Σαντορίνης να έχουν πάρει μόλις ένα γεύμα! Αντιλαμβανόμενη την οικονομική αδυναμία ορισμένων ανήλικων παιδιών,  να αγοράσουν κάτι φαγώσιμο, ζήτησα από τον κύριο Στέφανο Ψαρρά, ο οποίος είχε την ευθύνη των οικονομικών να αγοράσουμε από ένα τοστ (κόστος 2 ?), ώστε να μην παρακολουθούν τους υπόλοιπους αθλητές, οι οποίοι είχαν χρήματα και γευμάτιζαν».
Αυτά είναι τα πραγματικά συμβάντα, που δεν ξέρω αν τα έχετε λάβει σοβαρά υπ΄ όψιν σας  όταν πήρατε την ομόφωνη απόφαση,  διαγράφοντας με από έφορο βόλεϊ, θέση που τα τρία τελευταία χρόνια έχω αφιερώσει ατελείωτο προσωπικό χρόνο και είμαι από τους πρωτεργάτες στην δημιουργία του τμήματος.
Με την στάση, που τηρείτε θεωρώ αβέβαιο το μέλλον του Βόλεϊ του Συλλόγου μας, αν πάρουμε σαν δεδομένα, την ψήφιση να καταργηθεί η ομάδα βόλεϊ , την απουσία του Δ.Σ σχεδόν από όλους τους αγώνες και εκδηλώσεις των τμημάτων, καθώς και την ανυπαρξία μελών στου Δ.Σ στη μετακίνηση των αθλητριών στο ΔΑΚ Νάξου. Τέλος την ανύπαρκτη στήριξη προς τους αθλήτριες, όταν είχε παρθεί η πρωτόγνωρη απόφαση των τριών εκτός έδρας αγώνων σε λιγότερο από  19 ώρες. Κλείνοντας τα θέματα βόλεϊ θέλω να εκφράσω και την απογοήτευση μου για το γεγονός ότι έχετε την πρόθεση να σταματήσετε πρόωρα τις προπονήσεις των τμημάτων βόλεϊ, πράγμα που θα στενοχωρήσει όλες τις αθλήτριες , που με μεράκι συμμετέχουν σε αυτές.
Τέλος απευθυνόμενη στον Σύμβουλο Κο Στέφανο Ψαρρά, ο οποίος «αγωνιά για τα οικονομικά του Συλλόγου μας» τον ενημερώνω, ότι υπάρχει και ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ , μια αξία  που υπηρετώ τα τρία τελευταία χρόνια σαν σύμβουλος στο Δ.Σ του συλλόγου. Ο συγκεκριμένος μάλλον αγνοεί παντελώς την έννοια αυτή και συμβουλεύω να επιστρέψει στο ταμείο του συλλόγου τα εως τώρα ποσά, που έχει εισπράξει και εισπράττει  για τις  προπονητικές του υπηρεσίες, μιας και με βάση του καταστατικού του ΑΜΣ Φιλωτίου ''ο Ζευς'' δεν του ανήκουν..
Με τιμή Κατερίνα Μουστάκη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή τους! Να πληρώνετε παράγοντας και να μην ταΐζουν τα παιδιά!