slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σαμαράς: Θα βγάλω τις κουκούλες της Χρυσής Αυγής

Σαμαράς: Θα βγάλω τις κουκούλες της Χρυσής Αυγής
«Είμαστε η Παράταξη που ξεκόβει με το χθες,κοιτάει μπροστά και παίρνει στα χέρια της τις τύχες της χώρας» δήλωσε στην ομιλία του στο Μαρούσι που βρίσκεται σε εξέλιξη ο Αντώνης Σαμαράς .

«Μέχρι τώρα κραύγαζαν οι άλλοι. Τώρα μιλάμε εμείς! Μέχρι τώρα ακούγονταν οι φωνές της σύγχυσης. Τώρα ακούγεται ο λόγος της....

δικής μας Παράταξης, ο λόγος της Ελπίδας.

Τώρα μιλάμε εμείς και το μήνυμά μας ακούγεται σε όλη την Ελλάδα.Τώρα μιλάτε εσείς και το μήνυμά σας σαρώνει όλη την Ελλάδα.

Δεν θα κάνουμε τα μισά.Πρέπει να τα κάνουμε όλα. Γιατί δεν απαιτούν λεφτά που δεν υπάρχουν! Απαιτούν ευθύνη και αποφασιστικότητα.

Χρειάστηκε να τσακωθούμε,να συγκρουστούμε,να ανατρέψουμε τις εξελίξεις για να διώξουμε τον Παπανδρέου δυό χρόνια πριν την ώρα του. Σε όλους τους Έλληνες απευθυνόμαστε γιατί το μήνυμά μας είναι για όλους.'Ολους τους Έλληνες θέλουμε να ενώσουμε για να πετύχουμε. Εμείς έχουμε μια ιδεολογία, ένα Πρόγραμμα κι ένα Σχέδιο που ενώνει τους Έλληνες» πρόσθεσε.

«Σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, η παράταξή μας θα ενώσει &πάλι τους Έλληνες και θα ανοίξει το δρόμο για μια Ελλάδα πολύ καλύτερη. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στη φάση αυτή από το να δημιουργείς μια προσδοκία που δεν ισχύει».

Σχετικά με την Χρυσή Αυγή, ανέφερε: «Υποχρεώνομαι σήμερα να θυμίσω,ότι ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται!Το είδαμε τελευταία: Ακραίες ομάδες και ακραίες συμπεριφορές. Ομάδες που δεν πιστεύουν σε τίποτε και ασκούν μόνο βία. Συμμορίες κουκουλοφόρων που καίνε τα πάντα &ποτέ δεν πιάνονται και άλλες συμμορίες που χαιρετίζουν χιτλερικά και τρομοκρατούν τον κόσμο. Οι κουκούλες δεν είναι άποψη. Είναι ντροπή! Οι χιτλερικοί χαιρετισμοί είναι ντροπή! Εγώ το υποσχέθηκα: θα τους βγάλω τις κουκούλες. Θα δούμε ποιοι κρύβονται από πίσω τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: