slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Υποψηφιότητα Παναγιώτη Καρδαμύτση με το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Παναγιώτης Καρδαμίτσης
Υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(κόμμα των αποστράτων)
 Πατριώτες – σσες,
  Αποφάσισα να κατέλθω στον εκλογικό στίβο για πρώτη φορά και επέλεξα την περιφέρεια των Κυκλάδων ως φόρο τιμής στην καταγωγή των αείμνηστων γονιών μου (ο πατέρας μου από την Τήνο και η μητέρα μου από την...
Ανδρο), και της απέραντης αγάπης μου για τα Κυκλαδονήσια.
   Η χώρα μας ευρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της ανικανότητας, ιδοτέλειας και υποτέλειας των κομμάτων τα οποία διακυβέρνησαν την χώρα με την ανοχή της αριστεράς, τα τελευταία 37 χρόνια.
Τρείς πολιτικές οικογένειες (Παπανδρέου, Καραμανλή, Μητσοτάκη) και οι απόγονοί τους οδήγησαν τον Ελληνικό λαό στην απόγνωση, την ανασφάλεια καί την φτώχεια. Με την άφρονα πολιτική τους, τα σκάνδαλα και την απληστία τους σε συνδιασμό με την πολιτική τους ανικανότητα οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή υποθηκεύοντας το μέλλον των επόμενων γενεών. Η αγορά συρρικνώθηκε, 400.000 επιχειρήσεις έκλεισαν, 2.000.000 άνεργοι, εγκληματικότητα η οποία πηγάζει από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, Ε.Ε. –ΔΝΤ  και χρεωκοπία συνθέτουν το θλιβερό σκηνικό του προθανάτιου ρόγχου της γλυκειάς μας πατρίδας.
ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑΟΣ και τα νέα πολιτικά τους υποκατάστατα αφού κατέστρεψαν την χώρα εμφανίζονται τώρα ως σωτήρες σαν να μην κυβέρνησαν η συγκυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια. Ξαφνικά ανακάλυψαν όλοι οι όψιμοι «πατριώτες» την πατρίδα. Με προκλητικό φαρισαϊσμό υπόσχονται την ανόρθωση της οικονομίας…!
Αγνοούν την οργή του λαού την οποία όμως θα καταλάβουν το βράδυ της 6ης Μαϊου!
Ο Ελληνικός λαός θέλει να απολαμβάνει τον ιδρώτα της δουλειάς του, να κοιμάτε με ανοικτά παράθυρα, και να νοιώθει υπερήφανος.

Αγαπητοί φίλοι,
Δεν κατέρχομαι στην πολιτική σκηνή με άκαιρες ιδιοτελείς φιλοδοξίες αλλά ως οργισμένος Ελληνας ο οποίος θέλει να προσφέρει και όχι να απομυζήσει.
Οι Κυκλάδες η μεγάλη μου αγάπη, σε συνδυασμό με τον νόστο της νιότης μου με φέρνουν κοντά σας.
   Το κόμμα μας ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ αποτελείται απόαπόστρατους των Ε.Δ. και Σ.Α και πολίτες
(οι οποίοι ποτέ δεν υπήρξαν πολιτικοί, αλλά άτομα τα οποία προέρχονται από τον ίδιο τον λαό και τις ρίζες του), προτάσσει το αυτονόητο: Να φυλλάξουμε Θερμοπύλες και να προασπίσουμε την ελευθερία του λαού και του Εθνους. Δεν θα επιτρέψουμε την νέα εθνική καταστροφή και με το συγκροτημένο κυβερνητικό μας πρόγραμμα θα δώσουμε τον αγώνα της οικονομικής ανάτασης με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μέσα από τις πραγματικές διαδικασίες.
Δεν αποδεχόμασθε τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις τα οποία υπέγραψαν τα ανδρείκελα της διαπλοκής και των ξένων συμφερόντων. Η πορεία μας στην Ε.Ε.  θα εξαρτηθεί από το Εθνικό συμφέρον.

Επίκειται τις 2 επόμενες εβδομάδες να τονωθεί ο εκβιασμός και τα ψευτοδιλήμματα από τα προδοτικά ΜΜΕ τα οποία υποστηρίζουν τα διεφθαρμένα κόμματα της εξουσίας.
Ευρώ ή δραχμή; Ευρωπη ή τρίτος κόσμος; Σωτηρία ή καταστροφή…
Θα προσπαθήσουν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου...
Θα προσπαθήσουν να μας φέρουν σύγχυση..
Θα προσπαθήσουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε με συνεχή δημοσιογραφικά ηλεκτροσόκ...
Ας κλείσουμε ερμητικά τα αυτιά μας κι ας νεκρωσουμε τις αισθήσεις μας...
Ας μην φοβηθούμε!
Το απαιτεί η σωτηρία της πατριδας.
Το απαιτούν τα παιδιά μας.
Το απαιτούν τα ιερά οστά των προγόνων μας.

Εμείς που με την ψήφο μας εδώ και 37 και πλέον χρόνια οδηγήσαμε την πατρίδα στην καταστροφή ήρθε η ώρα να την σώσουμε.

Ευτυχώς μέσα στον γενικό χαμό έχασαν ένα όπλο. Τις ψεύτικες, στημένες και κατά παραγγελίαν δημοσκοπήσεις.....

Συμπατρώτες μου εύχομαι το βράδυ της 6ης Μαίου να χαμογελάσει ο Ελληνας και μια νέα ελπιδοφόρος εποχή να ανατείλλει για το πολύπαθο Γένος μας.

Ας πράξουμε όλοι το καθήκον μας κι ας  αντιμιλήσουμε με σφοδρότητα σε τύπους σαν τον Τόμσεν, τον Μπαρόζο, τον Γιούνγκερ, τον Σόιμπλε και τα λοιπά υποκείμενα.
Ένα φτωχό κράτος μπορεί να ορθοποδήσει. Ένα ταπεινωμένο έθνος ποτέ…!

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Παναγιώτης Καρδαμίτσης
Υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Τηλ. επικοινωνίας: 210 8953334-6980445286
*θα χαρώ ιδιαίτερα να επικοινωνήσω  και να ανταλλάξω ιδέες και προτάσεις με όποιον το επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: