slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ψάχνουν ΟΝΝΕΔίτη ή ΟΝΝΕΔίτισσα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Κυκλάδες.

Η πληροφορία είναι γκαραντί και δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση. Προφανής στόχος, να μπει κάποιος νέος ή νέα στο ψηφοδέλτιο για να υπάρξει ανανέωση, αλλά και μεγαλύτερη συσπείρωση ψηφοφόρων.
onned_0
Εδώ και αρκετό καιρό, στελέχη της ΝΔ έχουν έρθει σε επαφή με διάφορα μέλη της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων (τουλάχιστον 5-6 άτομα), βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις τους και πως θα έβλεπαν την προοπτική να πολιτευτούν στις προσεχείς εθνικές εκλογές.
Η αλήθεια είναι ότι όσοι δέχτηκαν κρούση, που είναι όλοι κάτω των 32 ετών, ναι μεν είδαν με ενδιαφέρον την πρόταση που τους έγινε, ωστόσο δεν παρουσιάστηκαν και τόσο ζεστοί για να θέσουν υποψηφιότητα στην παρούσα φάση.
Ωστόσο, η ΝΔ δεν έχει καταθέσει τα όπλα. Προ ....

ημερών ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Φίλιππο Φόρτωμα και του ζήτησε να αναλάβει δράση και πρωτοβουλίες, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί ο στόχος έστω μίας υποψηφιότητας μέλους της «γαλάζιας» νεολαίας.
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έχει έρθει σε επικοινωνία κι έχει κάνει συναντήσεις με μέλη της Οργάνωσης. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, θα προτείνει κάποια ονόματα στα αρμόδια όργωνα της ΝΔ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα περισσότερα θα είναι γένους θηλυκού.
Για το θέμα είναι ενήμερος και ο πρόεδρος της πανελλαδικής ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

http://www.cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: