slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Ά. Γεωργιάδης για την εναντίον του επίθεση (βίντεο)

Χθες Μ. Πέμπτη πήγαμε με την Ευγενία σε μία Εκκλησία στην Ν.Φιλαδέλφεια. Μετά την λειτουργία μας προσκάλεσε ο επικεφαλής της Αντιπολιτεύσεως στον Δήμο, κ. Χάρης Τομπούλογλου για να μας κεράσει έναν καφέ σε μία κεντρική καφετέρια. Πήγαμε λοιπόν και γιατί ο κ. Τομπούλογλου είναι ένας γνώστης των προβλημάτων της περιοχής και ήθελα να τον ακούσω και διότι αρκετοί άλλοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να μας γνωρίσουν και θεωρήσαμε ότι....
 δεν είναι σωστό να αρνηθούμε.

Καθώς λοιπόν είχαμε κάνει μία ωραία παρέα και τα λέγαμε, άνοιξε η πόρτα, μπήκε μία ομάδα νεαρών παιδιών, όχι άνω των 20 ετών, με την χαρακτηριστική όψη των ανθρώπων του Αντιεξουσιαστικού λεγομένου χώρου.
Τα παιδιά αυτά, άρχισαν να πετούν εναντίον μου διάφορα αντικείμενα και παράλληλα ένα κοριτσάκι από αυτά τράβαγε το γεγονός γελώντας με την κάμερα, με προφανή σκοπό να δημοσιεύσουν, τον κατά την γνώμη τους εξευτελισμό μας.
Η Ευγενία προσπαθούσε να με αγκαλιάση λέγοντάς μου να είμαι ψύχραιμος, για να μήν κινδυνεύσει και η σωματική μου ακεραιότητα και αφού μας τράβηκαν αρκετά, γελώντας έφυγαν.
Καθ´ολη την διάρκεια του περιστατικού φώναζαν τα γνωστά συνθήματα της Άκρας Αριστεράς του τύπου: "έξω οι φασίστες από την Φιλαδέλφεια, ζήτω οι Μετανάστες, φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες, έξω οι δοσίλογοι" κλπ.
Αποφάσισα να μήν μιλήσω για το περιστατικό παρά μόνον αφού θα το δημοσιοποιούσαν οι ίδιοι κυρίως για να μήν πει κάποιος ότι αναδεικνύω μία ακόμη επίθεση της Άκρας Αριστεράς εναντίον μου, για προεκλογικούς λόγους.
Με έκπληξη είδα ότι το γεγονός πρωτοδημοσιεύθηκε σε blog που εμφανώς υποστηρίζει την ΧΑ προφανώς από αυτήκοο μάρτυρα, διότι το βίντεο, τα παιδιά που το τράβηξαν τελικά το δημοσίευσαν στο γνωστό indymedia στις 19.30 απ´όπου και το πήραν όλοι και το ανέβασαν στο διαδίκτυο.
Από την στιγμή που ανέβηκε άρχισε η δεύτερη φάση της βίας εναντίον μας, διάφορα σχόλια, ανθρώπων που έβγαλαν την χαρά τους για το γεγονός, ότι εμείς ανυπεράσπιστοι όντες, χωρίς να προκαλέσουμε κανέναν, σε μία Ιερή Μέρα, προσκεκλημένοι των τοπικών αρχών, δεχθήκαμε όλη αυτή την επίθεση.
Και ρωτώ τους πιο φανατικούς πολιτικούς μου εχθρούς, είναι βέβαιο ότι θέλουν να επικροτήσουν πράξεις σαν αυτές; Ούτε καν πράξεις εν βρασμώ αλλά προμελετημένες και σκηνοθετημένες με αποκλειστικό σκοπό την χρήση τους στο διαδίκτυο;
Είστε βέβαιοι όλοι εσείς πού με βρίζετε ότι θέλετε η Ελλάδα να καταντήσει να επιτιθέμεθα ο ένας στον άλλο; Είστε βέβαιοι;
Εάν μία Κοινωνία τα επιτρέψει όλα αυτά, ποια θα είναι η κατάληξη γνωρίζετε;...
Ας μας λυπηθεί και ας μας φωτίσει ο Θεός, διότι στο τέλος, όπως πολλές φορές έχουμε κάνει στο παρελθόν θα σφάξουμε ο ένας τον άλλον και αυτό το αίμα που θα φέρει το τυφλό μίσος πρέπει να το προλάβουμε πριν να είναι αργά.

Προσωπικά θα παραμείνω πιστός στην ρήση του Βολταίρου: "διαφωνώ με όσα λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες"
Σας περιμένω όλες και όλους όσους με αγαπάτε και με υποστηρίζετε την Τετάρτη 18 Απριλίου στο President στισ 19.30 στην πρώτη μου προεκλογική ομιλία ως υποψηφίου με την ΝΔ. Σε αυτήν την νέα αρχή σας χρειάζομαι όλους μαζί μου, να αντισταθούμε στην παράνοια, να αγωνισθούμε για να φτιάξουμε μία Ελλάδα που θα μας κάνει υπερηφάνους.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα

Άδωνις Α. Γεωργιάδης




Επίθεση με γιαούρτια στον Άδωνι Γεωργιάδη από Matsomenos
Επίθεση με γιαούρτια στον Άδωνι Γεωργιάδη από Matsomenos


Δεν υπάρχουν σχόλια: