slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φ. Παρρησιάδης (Υποψήφιος στη Β' Αθήνας): Νέο πρόσωπο..με μακρά πορεία στη ΝΔ!

Πολλά είναι τα νέα πρόσωπα που έχουν αποφασίσει να πέσουν στην μάχη των επόμενων βουλευτικών εκλογών. Για πολλούς την δυσκολότερη της μεταπολίτευσης. Όλοι γκρινίάζουμε για τους κλασικούς υποψηφίους που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε για 20 και 30 χρόνια. Πάντα όμως υπάρχουν νέοι, αυτοδημιούργητοι άνθρωποι που αξίζει να ψηφίσουμε.

Στη κατηγορία αυτή ανήκει ο Φίλωνας Παρρησιάδης,...μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης του προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αποφάσισε να δώσει το παρόν στις προσεχείς εκλογές στη Β` Περιφέρεια της Αθήνας.

Επιτυχημένος οδοντίατρος, επί 20 σχεδόν χρόνια, ο Φίλωνας είναι από τα ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξε επί διετίας επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, σε εποχές δύσκολες το 1985 και 86 όταν εκτός των άλλων δούλευε κιόλας προκειμένου να σπουδάσει!!! Ξέρετε πολλούς τέτοιους; Ακόμα θυμάμαι τη συμμετοχή του σαν ο πρώτος υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε συνεκδήλωση όπου συμμετείχαν ΠΑΣΠ, ΠΣΚ και Σεισπειρώσεις... αλλά γι αυτό θα σας πω άλλη φορά ;)

Το 2010 είχε την ευθύνη για την Αυτοδιοικητικές εκλογές της Θεσσαλίας που οδήγησαν και στη νίκη της Ν.Δ. στην περιφέρεια αλλά και σε πολλούς Δήμους.

Πάντα υπάρχουν άνθρωποι να ψηφίσουμε λοιπόν, και αντί να γκρινιάζουμε συνεχώς για τους Γιακουμάτους, τους Χατζηδάκηδες, το γιό του Δήμα, το γιό του τάδε κ.λπ, ας δώσουμε μια ευκαιρία σε νέους υποψηφίους σαν τον Φίλωνα μήπως επιτέλους αλλάξει κάτι σ' αυτό τον τόπο

Δεν υπάρχουν σχόλια: