slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η συγκίνηση του Σαμαρά και το χειροκρότημα του Καραμανλή! (VIDEO)


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΣυγκινημένος ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Η φράση "Με ξέρετε τόσα χρόνια. Θα νικήσουμε για την Ελλάδα", ξεσήκωσε κύμα ενθουσιασμού και χειροκορτημάτων, με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να δίνει τον τόνο... Μάλιστα, ο ίδιος σηκώθηκε όρθιος και επευφημούσε τον πρόεδρο της ΝΔ. Αναφορικά με τα... πηγαδάκια της συνεδρίασης, ο υπουργός Μεταφορών Μάκης Βορίδης κάθισε....Δημοσίευση ανάρτησης

δίπλα στον αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας Μανώλη Αγγελάκα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κοντά στον Κώστα Καραμανλή, ο Ανδρέας Ψυχάρης ανάμεσα σε Οννεδίτες, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανάμεσα στον πρώην γραμματέα Λευτέρη Ζαγορίτη και την πρ. πρόεδρο της Βουλής Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, ενώ οι βουλευτές Γιάννης Ιωαννίδης, Έλενα Ράπτη, Σίμο Κεδίκογλου και Γιάννης Πλακιωτάκης έμειναν όρθιοι, καθώς άργησαν να μπουν στην αίθουσα.
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/401402/Default.aspx

3 σχόλια:

ΕΓΓΑΡΙΤΗΣ είπε...

Αντώνης Σαμαράς στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ "Με ξέρετε τόσα χρόνια. Θα νικήσουμε για την Ελλάδα",
Όχι μόνο σε ξέρουμε κύριε Σαμαρά αλλά δεν μπορούμε και να σε ξεχάσουμε
Έριξες την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας
Αποστάτησες
δημιούργησες κόμμα και έκανες τόσο κακό στην παράταξη και τώρα μας ρωτάς αν σε ξέρουμε

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη υποφέρει η ΝΔ από την αποστασία του. Εκμεταλεύεται το γεγονός ότι επειδή δεν θέλουμε το ΠΑΣΟΚ θα τον ψηφίσουμε αναγκαστικά. Αυτό θα το κάνουμε οι πιο φανατικοί οι άλλοι τι θα κάνουν; Θα πουν άμε στον κερατά και εσύ!

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο ασήμαντος που ούτε το 10% των Ελλήνων ξέρει ότι ήταν αποστάτης. Για τον Μητσοτάκη το ξέρει τουλάχιστο το 90% των Ελλήνων γιατί έστω και με τα λάθη του ήταν και είναι μια προσωπικότητα.