slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

To sms της ... ντροπής!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Αλήθεια πόσο θράσος μπορεί να έχουν αυτοί εκεί στο ΠΑΣΟΚ και το πρωί της Κυριακής έστειλαν το παρακάτω μήνυμα (στο κινητό) σε πολλούς εξ ημών.
«Καλημέρα. Σήμερα αρχίζουμε & ψηφίζουμε για την δημοκρατία, την ανανέωση, την αλήθειαΕκλέγουμε τον Βαγγέλη Βενιζέλο νέο πρόεδρο μας και δίνουμε ζωή στην ελπίδα!!!!»
Στο παραπάνω μήνυμα το νόημα της κάθε λέξης εδώ και καιρό έχει καταπατηθεί βάναυσα από όλους αυτούς τους “τύπους” οι οποίοι συνεχίζουν να υποτιμούν την μνήμη, την νοημοσύνη και το κυριότερο την συσσωρεμένη οργή που μας έχουν προκαλέσει τα δύο τελευταία χρόνια!
Για ποια δημοκρατία μιλάτε κύριοι; Αυτή που την επιβάλλεται με τα όργανα καταστολής ή αυτή που σας έδωσε το δικαίωμα να διορίσεται ερήμην μας και χωρίς προσφυγή στις κάλπες ένα ανδρείκελο για πρωθυπουργό ο οποίος όπως είναι γνωστό φέρει μεγάλες (ίσως και ποινικές) ευθύνες για τα σημερινή τραγική κατάσταση της χώρας και του λαού μας!
Για ποια ανανέωση κάνετε λόγο αφού εδώ και 30 χρόνια ανακυκλώνεται τους εαυτούς σας και σήμερα αντί να είστε υπόλογοι και κατηγορούμενοι έχετε το απύθμενο θράσος να μας υποσχόσαστε λύσεις στα προβλήματα που δημιουργήσατε οι ίδιοι με τις πράξεις και τις παραλήψεις σας!
Αλήθεια!... για ποια αλήθεια μιλάτε; Αυτή που σας έδωσε το δικαίωμα να οδηγείτε τις στημένες εξεταστικές της Βουλή σε πορίσματα απαλλαγής ή στο παραμύθι της δήθεν προστασίας των προσωπικών δεδομένων που σας επέτρεψε να κρύψετε ποιοι από εσάς έχετε κατατεθειμένα τεράστια χρηματικά ποσά στην Ελβετία. Ποσά που σίγουρα τα περισσότερα είναι προϊόντα μιζών και δωροδοκιών από τις ύποπτες και παράνομες δραστηριότητες σας.
Α! … εκλέγουμε! … τι αστείο!... σας παρακαλώ διαβάστε στο λεξικό την ερμηνεία της λέξης και μετά αλλάξτε την με την λέξη επιβάλουμε ή διορίζουμε!
Τέλος μιλάτε για ελπίδα και το μόνο που μπορεί να πει κάποιος είναι ΝΤΡΟΠΗ σας μια και υποδουλώσατε με τις αποφάσεις σας την χώρα για τα επόμενα 30 χρόνια οδηγώντας στην απόγνωση χιλιάδες νέους ανθρώπους τους οποίους  σπρώχνεται στην φυγή και την αναζήτηση καλύτερης τύχης στο εξωτερικό αφού εδώ δεν υπάρχει καμία προοπτική για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία αλλά και για την δημιουργία της δικής τους οικογένειας!

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις (αντιφατικές ...  λόγω των μέχρι τώρα πεπραγμένων του) δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ο οποίος αν και μοναδικός υποψήφιος (και με μεγάλες παρατυπίες στην εκλογική διαδικασία) φοβάται μήπως βγει … δεύτερος!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ κ. ΠΡΕΒΕΝΙΕ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ. ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΜΑΡΙΑ Χ.

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείσαι μπουρδερολόγε Πρεβενιέ της πλάκας με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ. Οι μαυρο-κοκκινοφασίστες είναι οι τελευταίοι που μπορούν να μηλούν για δημοκρατία και ένας από αυτούς είσαι και εσύ.

Admin είπε...

Όταν οι απόψεις δεν έχουν αντίλογο για να αποδειχτούν τα λαθεμένα και τα υποτιθέμενα σκόπιμα λόγια μας τότε επιστρατεύεται ο ανώνυμος σχολιασμός με χαρακτηρισμούς και ύβρεις εντυπωσιασμού. Όποιος δεν έχει το θάρρος να μιλά επώνυμα ή ακόμα και ανώνυμα για να εκφέρει την αντίθετη άποψη που υποτίθεται ότι θεωρεί σωστή σημαίνει ότι δεν την έχει ή ότι εξυπηρετεί σκοπιμότητες που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Είμαστε οπαδοί του διαλόγου και δεν διεκδικούμε το αλάθητο αλλά θεωρούμε τους ανώνυμους υβριστές (και όχι σχολιαστές) ως ανάξιους συνομιλητές που τους δίνουμε αξία όταν τους απαντούμε επώνυμα!!!
Κύριοι μείνετε στην ανωνυμία σας και βρίζεται σίγουρα κανένας δεν σας παίρνει στα σοβαρά γιατί δεν λέτε τίποτα!!!
Και τέλος καλύτερα να γράφουμε κάποιοι επώνυμες λαθεμένες απόψεις παρά ανώνυμες βρισιές και κατηγορίες!!!

Γιάννης Δ. Πρεβενιός