slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Τράγκας υποψ ήφιος με τον Καμμένο στη Β’ Αθηνών;


Την δημοσκόπιση της Public Issue ανέλυσε σήμερα με τον μοναδικό, αιχμηρό του τρόπο ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, κάνοντας λόγο για «αναστενάρηδες της ΝΔ».
Συγκεκριμένα, σε κείμενο που ανήρτησε στο προσωπικό του site (foxblog.gr) μίλησε για «μεγάλες ανησυχίες», που προκάλεσε η τελευταία δημοσκόπηση στην «Καθημερινή» και πρόσθεσε: «Κυρίως ανησυχεί η Συγγρού που άκουσε ότι ο Καμμένος – χωρίς να έχει ακόμα ανοίξει όλα του τα χαρτιά- κατά πάσα πιθανότητα περνάει τον Καρατζαφέρη που αντιστέκεται όψιμα κατά του Μνημονίου 2».

«Η Νέα Δημοκρατία βλέπει το δέντρο, αλλά δεν βλέπει το δάσος.Δεν έχει καταλάβει τι έρχεται και τι πρέπει να περιμένει μετά τον εμπαιγμό εκατομμυρίων Ελλήνων, που σκέπτονται ότι αν ψηφίζουν Σαμαρά, είναι σαν να ψηφίζουν τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ», συμπλήρωσε και κατέληξε:

«Απ’ ότι μαθαίνω τις επόμενες εβδομάδες ο Καμμένος πρόκειται να παίξει “στριπτίζ-πόκερ”. Αρχίζουν οι “πυροβασίες” στη Συγγρού και να σκεφτεί κανείς ότι τα Αναστενάρια δεν απέχουν πολύ ακόμα…».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα ότι ο Γιώργος Τράγκας έχει δεχθεί πρόταση απο τον Πάνο Καμμένο να πολιτευθεί στη Β’ Αθηνών με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες».

http://plektani.blogspot.com/2012/03/blog-post_9881.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Tράγκας μιλάει για τον Π.Καμμένο του οποίου οι οπαδοί-δυνητικοί ψηφοφόροι τον αποκαλούσαν "φράγκα".

Ανώνυμος είπε...

Ουστ να χαθείτε λαμόγια του μπλοκ. Το παίζατε κεντροδεξιοί και τώρα προβάλετε τους ελεεινούς Καμμενο-Τράγκιδες, τους εχθρούς της φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης. Να τους χαίρεστε. ΑΠΟΚΑΛΗΦΘΗΚΑΤΕ!