Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, είχε μία ανούσια υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, έκανε την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 41  και είχε έναν Κουίνσι που με εξαίρεση δύο κούρσες ήταν σαν να μην έπαιζε και σε μέτρια έως κακή μέρα τους Κατσουράνη, Βιτόλο, Ζέκα.
Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν καλύτερος , όταν έπαιζε εκτός περιοχής και δεν  του πήγε ο ρόλος του αντί-Λέτο. Χάθηκε έτσι ένα ημίχρονο και
φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο αυτό όταν με κλασικό φορ στην ενδεκάδα(Τοτσέ, έστω και αν δεν είναι καλός), δημιουργήθηκαν ευκαιρίες ιδίως πριν γίνει το 0-1, που φάνηκε ότι επηρέασε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που δεν είχαν και την συμπαράσταση του κόσμου τους.
Παρόλα αυτά και επειδή και ο ΠΑΟΚ από την άλλη δεν έβγαζε μάτια με την απόδοσή του φαινόταν ότι το ματς θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Και τις λεπτομέρειες τις καθόρισε ο μιλημένος Βοτσκάκης. Μετρήστε:
Στο 2 δεν δίνει καθαρό πέναλτι στον Σαριέγκι, όταν από το τράβηγμα του βγάζει την μισή φανέλα ο Τσιρίλο.
Στο 67 και λίγα δευτερόλεπτα πριν γίνει αλλαγή δεν αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Νιμανί , που κλωτσάει την μπάλα για καθυστέρηση ενώ έχει διακοπεί το ματς.
Δευτερόλεπτα πριν γίνει το πέναλτι του ΠΑΟΚ( δεν θα πω ότι δεν είναι δεν θα γίνω γραφικός όπως είναι κάποιοι από τον Ολυμπιακό) έχει ανακοπεί ο Κουίνσι, που φεύγει μόνος του προς την αντίπαλη εστία , για ανύπαρκτο φάουλ πάνω στον Σαλπιγγίδη.
Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ο Βοσκάκης με προκλητικό τρόπο αρνιόταν φάουλ που γινόντουσαν στους παίκτες του Παναθηναϊκού.
Εδειξε μία ανύπαρκτη κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη, διότι γνώριζε ότι είχε έξι και «έπρεπε» να χάσει δύο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια.
Το κερασάκι στην τούρτα; Το πέναλτι για γέλια που έδωσε τον Χριστοδουλόπουλο. Ανύπαρκτο. Θα μου πείτε ότι ο Ολυμπιακός με τέτοια πέναλτι έχτισε το δικό του σερί πρωταθλημάτων. Το ξέρω , για αυτό λέω ότι ο μόνος λόγος που έδωσε ο Βοτσκάκης το πέναλτι στις καθυστερήσεις ήταν για να δείξει ότι «ευνόησε» τον Παναθηναϊκό όταν όλα είχαν κριθεί. Για αυτό λέω ότι ήταν «στημένος». Η φάση του 90 τα λέει όλα.
Να πω και δύο λόγια για τους επικίνδυνους γραφικούς, που μία εβδομάδα μας πήραν τα αφτιά και έγραφαν και κάποιοι άλλοι, ότι ο Χαλκιάς και ο Σαλπιγγίδης θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη. Ο πρώτος ήταν ο mvp του ΠΑΟΚ , ο δεύτερος έβαλε το δεύτερο γκολ. Αν οι συγκεκριμένοι έχουν λίγη τσίπα είναι καλό σήμερα να ζητήσουν συγγνώμη.
Αλλά επειδή τσίπα δεν υπάρχει σήμερα θα σφυρίζουν αδιάφορα.
Και επειδή έβλεπα και διάφορα σχόλια κάτω από τα άρθρα μου της Παρασκευής και του Σαββάτου αυτοί οι μάγκες της …δεκάρας, που προέβλεπαν , ότι ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες θα ανοίξουν τα πόδια καλό είναι να εμφανιστούν σήμερα και να παραδεχθούν, ότι οι μπούρδες, που έλεγαν μόνο κακό κάνουν στο ποδόσφαιρο.
Το καλό; Ο Παναθηναϊκός έχει την κατάσταση στα χέρια του. Με νίκες από εδώ και πέρα παίρνει το πρωτάθλημα. Πρέπει, όμως, οι παίκτες στα επόμενα ματς να δώσουν την δική τους απάντηση στο γήπεδο και να απαντήσουν στους Βοτσκάκηδες και στους Δούρους, ότι  το πρωτάθλημα αυτό θα βαφτεί «πράσινο»
.