slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κόκκινος: "Τα ψηφοδέλτια χρειάζονται αγωνιστές και όχι δημοσιοσχετίστες και ουρανοκατέβατους"


Εσωκομματικούς «κεραυνούς» εξαπέλυσε ο Χαράλαμπος Κόκκινος, μιλώντας τη Δευτέρα στη «Ραδιοφωνία Κυκλάδων 101.3», ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την περίπτωσή υποψηφιότητάς του με τη ΝΔ στις Κυκλάδες. KOKKINOS_XARALAMPOS
Υποστήριξε ότι ήταν καθαρά προσωπική του απόφαση να μην καταθέσει αίτηση υποψηφιότητας, τονίζοντας ότι η κίνηση αυτή δε σχετίζεται με την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του. Σημείωσε δε, ότι μέσα στην εβδομάδα θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις αν θα είναι ή όχι υποψήφιος, μιας και όπως είπε, η ΝΔ του έχει κάνει εδώ και καιρό πρόταση να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών.
Σοβαρές ήταν οι αιχμές που άφησε για πρόσωπα που κατέθεσαν αίτηση υποψηφιότητας, τόσο από τα Δωδεκάνησα, όσο και από τις Κυκλάδες. «Άνθρωποι που στις.....
τελευταίες περιφερειακές εκλογές, όχι μόνο δεν στάθηκαν δίπλα μας στη δύσκολη προσπάθεια που κάναμε στο Νότιο Αιγαίο, αλλά πολιτεύτηκαν με ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, θέλουν σήμερα να είναι υποψήφιοι της ΝΔ. Αυτοί που ήταν υποψήφιοι με το Μαχαιρίδη και παρακαλούσαν να μπουν σε δημοτικά ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ. Αν αυτοί οι άνθρωποι είναι υποψήφιοι, εγώ δε μπορώ να είμαι μαζί τους. Αυτοί πρόδωσαν τη ΝΔ για προσωπικά τους συμφέροντα, τώρα εγώ δε μπορώ να κάνω αγώνα μαζί με αυτούς», είπε χαρακτηριστικά.
Κληθείς να αναφερθεί συγκεκριμένα ποιους εννοεί, ο κ. Κόκκινος ονομάτισε δύο πρόσωπα από τα Δωδεκάνησα, τους κ.κ. Καμπανή (Κως) και Καρίκη (αντιδήμαρχος Ρόδου), που ήταν υποψήφιοι με συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ σε περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, αντίστοιχα.
Για τις Κυκλάδες, δεν ονομάτισε κάποιο πρόσωπο, ωστόσο άφησε αιχμές γι αυτούς που έκαναν αίτηση υποψηφιότητας, που είναι οι Χρήστος Καφτηράνης, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης και Παναγιώτης Ευθυβουλίδης. Μεταξύ άλλων είπε: «Ποια είναι η παρουσία τους τα τελευταία χρόνια, εκτός από δελτία Τύπου και ανακοινώσεις; Γιατί ήταν απόντες από τις μάχες των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών; Τα ψηφοδέλτια πρέπει να έχουν πραγματικούς αγωνιστές και όχι δημοσιοσχετίστες και ουρανοκατέβατους. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τις Κυκλάδες, αλλά γενικότερα».
Επίσης, μιλώντας για ορισμένες δυστοκίες που παρουσιάζονται στη ΝΔ, για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου στις Κυκλάδες, δήλωσε: «όπου δε λειτουργεί το κόμμα και του έχουν βάλει εμπόδια, παρουσιάζονται προβλήματα. Το κόμμα στις Κυκλάδες δε λειτουργεί… κατά τα άλλα όμως πάμε για εκλογές. Δεν υπονοώ κάτι για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ή για τις Τοπικές Οργανώσεις. Γενικά δε λειτουργεί το κόμμα στις Κυκλάδες».
Τέλος, ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στη ΝΔ, ανεξάρτητα αν θα είναι ή όχι υποψήφιος. «Εγώ από τη ΝΔ δεν πρόκειται να φύγω. Είτε είμαι υποψήφιος, είτε δεν είμαι, θα δώσω το παρών και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση και θα αγωνισθώ για το καλό της παράταξης», είπε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ είσαι και ουρανοκατέβατος και ποινικός. Ουστ να χαθείς από τα νησιά μας, έχουμε πολύ καλλίτερους ντόπιους και αγωνιστές.

Ανώνυμος είπε...

Ουστ ρε από τα νησιά μας Κόκκινοι και Καλημερίδηδες. Έχουμε τόσους αξιόλογους ντόπιους αγωνιστές και πρέπει να μας εκπροσωπήσουν τα μαραμένα Κόκκινα Τριαντάφυλλα. Αν είναι δυνατό!!!